Dialog Group logo | Dialog Group

Bunnik – Met trots kondigen we aan dat Aspire, een bekend internationaal analistenbureau, de Europese Dialog Group heeft erkend op hun wereldwijde leaderboards voor de implementatie van Customer Communications Management (CCM) en Customer Experience Management (CXM).

Aspire Leaderboard: CCM-CXM Implementatiediensten

Dialog Group wordt gezien als een onafhankelijke CCM-specifieke solution integrator met diepgaande expertise in solution design, systeemimplementatie en documentontwerp en -onderhoud.

Aspire Leaderboard: CXP Platform Implementatiediensten

Dialog Group is ook opgenomen in het Communications Experience Platform Leaderboard. Gebaseerd op onze Klantinteractielaag-visie, ervaring met digitale selfservice, integratie van cloudoplossingen en gehoste managed services. We hebben onder andere ook onze eigen conversational IP (Flowcore) gebouwd.

 “Het is geweldig om op het Aspire Leaderboard te staan. Als een zeer gefocuste en gespecialiseerde lokale middelgrote speler zijn we trots op deze positie. Deze erkenning is een welverdiende high-five voor al het harde werk en onze enorme toewijding om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen”, zegt Patrick Roelandt, directeur & co-owner Dialog Group.

We hebben een score van 8,33 op 10 wat betreft feedback van klanten. Enkele van de genoemde klantcitaten zijn:

 • “Vanuit het oogpunt van samenwerking is onze uitwisseling vooral commercieel geweest en de reactiesnelheid en open houding van de leverancier worden zeer gewaardeerd.”
 • “Meedenken in oplossingen, ondersteuning bij het creëren van visie en betrokkenheid bij wat ze beloven.”
 • “Toegevoegde waarde geleverd voor klanten dankzij onze samenwerking.”
 • “Significante verlaging van operationele kosten dankzij succesvol ontwikkelde proces flows met chatbottechnologie.”

 ‘Wij zien Dialog Group als een vooruitstrevende, in de Benelux gevestigde solution integrator die zich richt op CCM-to-CXM transformatie door middel van haar Klantinteractielaag-visie, investeringen in eigen chatbot-technologie en partnerships met verschillende technologieleveranciers, met name Precisely’, zegt Kaspar Roos, Founder & CEO van Aspire. “Terwijl Dialog Group blijft uitbreiden in Europa, transformeert het bedrijf actief van een gespecialiseerde solution integrator gericht op uitgaande communicatie naar een technologie-enabled hosted managed services bedrijf dat zich richt op de bredere CCM-CXM mogelijkheden zoals digitale formulieren en bi-directionele digitale communicatie”.

Over Dialog Group:

Dialog Group biedt diepgaande service-expertise, variërend van communicatieontwerp en -ontwikkeling, hosting en onderhoud, databeheer, formulieren, chatbots, gepersonaliseerde video’s en andere bi-directionele, conversationele kanalen. Dialog Group heeft van oudsher een sterke geschiedenis in het implementeren en integreren van oplossingen op basis van on-prem software, maar verschuift steeds meer naar zowel de cloud als een gehost managed services-model waarin het een overtuigende CX-visie biedt. Het bedrijf is vooral actief in de Benelux, maar breidt uit naar Duitsland en Tsjechië en gaat partnerschappen aan in andere landen zoals Italië. Het is gepositioneerd als een ambitieuze speler, maar met een sterk potentieel voor toekomstige marktgroei.

Ontdek meer over Dialog Group

Over Aspire:

Aspire werkt als analistenbureau voor de sector samen met toonaangevende leveranciers van Customer Communications Management (CCM) en Customer Experience Management (CXM) technologie en dienstverleners over de hele wereld en helpt hen met marktinzichten, strategie en bedrijfsontwikkeling.
In 2018 lanceerde Aspire het Aspire Leaderboard, een portal met digitale positionering en inzichten voor leveranciers, gericht op de zich ontwikkelende CCM-markt. Registratie is gratis en je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de CCM-CXM-industrie.

Ontdek meer op Aspire Leaderboard

  Karine cirkel FINAL | Dialog Group

  Snel iemand spreken over dit persbericht?

  Neem dan contact op met Karine Copier

  +31 6 54943664
  [email protected]

  MEER INSPIRATIE

  Customer experienceDigitale klantinteractieDigitale transformatieSelfservice
  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector _ Dialog Group
  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

  Leer hoe Digitale Selfservice in de B2B-sector de klanttevredenheid, efficiëntie en klantloyaliteit verhoogt door toegankelijkheid, personalisatie en controle te bieden. Ontdek praktische tips om deze waardevolle relaties te maximaliseren en de connectie met jouw klanten te versterken.

  Lees meer

  Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer service
  geoffrey insurance | Dialog Group
  Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

  Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

  Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video's te gebruiken. Deze video's, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

  Lees meer

  Customer experienceDigitale klantinteractie
  video en klantbeleving | Dialog Group
  Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

  Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

  Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video's de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video's.

  Lees meer