Dialog Group logo | Dialog Group

ONZE DIENSTEN

Kies de aanpak die bij jou past. Wij leveren diensten op maat.

Krijg grip op klantinteractie

De verandering naar een organisatie met grip op klantinteractie gaat niet vanzelf. Veel mooie plannen blijven helaas vaak op de plank liggen.
En dat is jammer want klanten blijven drempels ervaren die er niet hoeven te zijn. Met ons aanbod aan diensten en oplossingen, geven we jou de slagkracht om deze plannen tot uitvoer te brengen.

Misschien herken je dit:

× Geen resources beschikbaar?
× Zoveel plannen op tafel, maar niet weten waar je moet beginnen?
× De vertaalslag naar IT niet kunnen maken?
× De huidige tooling is niet (meer) geschikt?
× Kennis is niet voldoende beschikbaar?
× Ownership is onduidelijk?

Wij begrijpen jullie uitdagingen

Wij begrijpen deze uitdagingen en leveren al jaren de juiste kennis om hier oplossingen voor te bedenken. Klantinteractie gaat vaak dwars door organisaties heen en raakt veel verschillende mensen, processen en systemen. Dit verbeteren vraagt een zeer grondige kennis en ervaring op zowel het gebied van klantbeleving als de impact op IT. En die is bij ons volop aanwezig. Ervaren specialisten met creatieve oplossingen en een grote staat van dienst, waarbij we altijd gebruik maken van de nieuwste innovaties.

Rob van Barlingen | Dialog Group

Direct iemand spreken over onze diensten en mogelijkheden?

Neem dan contact op met:
Rob van Barlingen
Manager Services & Co-owner

+31 6 549 43 437
[email protected]
LinkedIn: let’s connect

Diensten die passen bij jouw organisatie

Wij werken volgens een eenvoudig principe: best practices, afgestemd op jullie wensen. Of het nu gaat om ad-hoc diensten, staffing, projecten, managed services, klantinteractie ‘as a service’ of volledige uitbesteding; wij vinden altijd de best passende invulling om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat kan in-huis bij jullie plaatsvinden of remote.

Diensten | Dialog Groep

STAFFING

Voor zowel kortere als langere tijd kunnen wij capaciteit leveren zoals junior, medior, senior applicatiespecialisten en consultants. Voor day-to-day-business.

PROJECTEN

Afgebakende opdrachten waarvoor specifieke kennis vereist is, zoals bijvoorbeeld migratieprojecten, zijn bij ons in vertrouwde handen.

Dialog Groep - Diensten - Services on demand

SERVICES ON DEMAND

Grote schommelingen in werkaanbod en ziekte of vakantie van medewerkers kunnen wij flexibel helpen opvangen. Onze remote diensten vinden plaats op jullie eigen ontwikkelomgeving waardoor jullie werkprocessen intact blijven.

 

MANAGED SERVICES

Wij ontzorgen jouw organisatie op capaciteitsvraagstukken. Heb je een fluctuerend aanbod van werk? Wil je eigen medewerkers ontlasten van (te)veel (repeterende) wijzigingen? Met onze Managed Services kun jij ’s nachts weer rustig slapen.

BUSINESS CONSULTANCY

Een eigenwijze kijk op klantinteractie in jouw bedrijf en hoe dit anders kan. Onze consultants helpen je graag bij het onderbouwen van besluiten. Met quickscans, vooronderzoeken of impactanalyses.

IMPLEMENTATIES & INTEGRATIES

De digitale slagkracht om die hardnodige veranderingen voor elkaar te krijgen. Laat onze experts nieuwe of bestaande systemen slim en toekomstbestendig aan elkaar koppelen. Passend bij jullie eigen IT-architectuur of -landschap.

 

ONDERHOUD EN SUPPORT

Techniek betekent onderhoud. Onze experts onderhouden meerdere applicaties vanuit één systeem. Zo ben je daar zelf niet druk mee. Wij kennen de kortste weg bij onze technologiepartners en zijn dus dichtbij. En als je dat wenst, 24/7 beschikbaar.

MAATWERKONTWIKKELING

We configureren liever in slimme tooling. Dat gaat veel sneller dan ontwikkelen. Als maatwerk echt iets toevoegt, dan regelen we dat ook voor je.

INTERACTIES BOUWEN

Interacties waarmee jouw klanten zelf dingen kunnen regelen. Makkelijk, persoonlijk en relevant. Zonder tussenkomst van een medewerker. Slimme formulieren, contextuele chats en persoonlijke interactieve video’s. We zetten het allemaal op jullie wensen afgestemd klaar.

 

Meer weten over hoe we kunnen helpen?

Download onze brochure!

Vul je gegevens in en download direct:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.

 

TECHNOLOGIEPARTNERS

Logo's partners | Dialog Group
Precisely
Chatlayer | partner Dialog Group
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Precisely
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Chatlayer | partner Dialog Group
Dialog Group - Technology partner - Smart Communications
Dialog Group - Technology partner - Quadient
Dialog Group - Technology partner - Crawford Tecnologies
Macro4 | Partner | Dialog Group

Digitale slagkracht

Je organisatie veranderen doe je niet in één dag. En ook niet met het zoveelste nieuwe marketingtooltje. Wel door slim aan de slag te gaan met jullie processen en systemen. Met onze kennis, diensten en oplossingen geven wij je de digitale slagkracht om dit voor elkaar te krijgen.