Dialog Group logo | Dialog Group

LOGISTIEK & TRANSPORT

Wordt het servicegerichte logistiek & transport bedrijf die verwachtingen van klanten overtreft. De digitale klantreis tot in de puntjes geregeld.

✔ Verbeter het digitale klantproces van a-z
✔ Digitale selfservice om klanten nog sneller te helpen
✔ Toekomstproof klantcontact: snel, frictieloos en 24/7

Hoge klanttevredenheid en kosten besparen

Wil je je klanten pro-actief informeren over vertragingen of problemen? En wil je hen eenvoudig op de hoogte houden over de status van een levering? Zonder dat het jullie veel tijd én geld kost? Digitaliseer dan je klantcontact op zo’n manier dat het naadloos aansluit op jullie supply chain. Met lagere kosten, tevreden klanten en blije medewerkers als gevolg.

Wij optimaliseren met behulp van onze oplossingen alle interacties in jullie customer journeys, waardoor je klant een uitmuntende, gepersonaliseerde service ervaart op alle touchpoints tijdens elke fase van de klantreis. Het aantal binnenkomende vragen wordt hierdoor binnen no-time gehalveerd, wedden?

FEITEN EN CIJFERS

%

50% van de logistiek en transportbedrijven heeft moeite met digitaliseren vanwege een “lack of digital culture and training”

Bron: PWCnl

%

Consumenten verwachten steeds kortere levertijden, lagere verzendkosten. Digitalisering en inzicht in data kan helpen om beter in te spelen op de verwachtingen van je klant.

Bron: TLN.nl

%

Lange wachttijden voor de klantenservice kunnen sterk verminderd worden door conversational intelligence oplossingen in te zetten, zoals een chatbot, voicebot of interactieve video.

Bron: Dialog Group

Onze belofte: grip op al je klantinteracties

De interactie die je met een klant hebt, is vaak versplinterd over verschillende kanalen, medewerkers, systemen, processen en afdelingen. Hoe krijg je hier grip op met de complexiteit van legacy, goed gebruik van data en versplinterd ownership?

Wij zorgen ervoor dat al je digitale klantinteracties persoonlijk en frictieloos verlopen, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Dit doen wij met behulp van onze klantinteractielaag.

Het resultaat? Een schaalbare customer service, een gestroomlijnd proces, een groeiende omzet én meer tevreden klanten.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR LOGISTIEK & TRANSPORT:

Conversational Channels

Biedt geautomatiseerde gesprekken aan die bijna niet meer te onderscheiden zijn van menselijke conversaties. Door het gebruik van chat- of voicebots kunnen repetitieve vragen en taken worden afgehandeld, waardoor jij meer tijd hebt om je te concentreren op belangrijke of converterende vragen. Lees over Conversational Intelligence.

Omnichannel

Een naadloze aansluiting van al jullie touchpoints is essentieel voor een goede klantbeleving. De digitale ervaring moet net zo goed zijn als de offline ervaring, want de verwachtingen van digitale ervaringen worden steeds hoger. Daarnaast kun je met een omnichannel aanpak een stuk efficiënter werken dankzij geautomatiseerde klantprocessen.

Digitale selfservice

Met selfservice geef je je klanten de mogelijkheid biedt om bepaalde taken uit te voeren, zoals het volgen van een pakket, het wijzigen van een bezorgafspraak of het aanpassen van persoonlijke gegevens. Dit geeft hen meer controle over hun eigen ervaring en vergroot hun tevredenheid. Daarnaast verlaagt selfservice de belasting op je medewerkers en verbetert het jullie operationele klantprocessen.

l

Customer data

Als je veel werkt met offertes en officiële documenten, wil je een digitaal ondertekenproces dat zowel eenvoudig als veilig is. Met onze mogelijkheden voor ondertekening, authenticatie en autorisatie kun je het je klanten gemakkelijk maken en er tegelijkertijd zeker van zijn dat de klant is wie hij beweert te zijn. Lees over intelligente formulieren.

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS:

Klant van Dialog Group: Forever Direct

OPLOSSINGEN PER AFDELING

IT

Zet als moderne interne dienstverlener bestaande systemen naar je hand voor betere klantinteracties.

KLANTENSERVICE

Maak het makkelijk, frictieloos en leuk voor je klant om zaken met jou te doen.

MARKETING & INNOVATIE

Win klanten voor het leven door interacties écht persoonlijk te maken.

WAAROM JE OP ONS KUNT REKENEN

30+ jaar ervaring

We weten tegen welke uitdagingen jij aanloopt

Certificeringen

ISAE3000, ISO27001, FSQS-NL, EcoVadis Zilver, NEN7510

Technologiepartners

Die je helpen excellente klantbelevingen te realiseren

80+ professionals

Die snappen welke drempels jouw klant ervaart

Benelux & DACH

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.