Dialog Group logo | Dialog Group

WERKEN BIJ

DIALOG GROUP

Wil jij ons team komen versterken?

Jouw inbreng telt

Wil je aan de slag bij een organisatie die jou de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen? Waarbij je geen nummer bent, maar een waardevolle collega? Ontdek dan of een mooie functie bij Dialog Group bij je past.

DIALOG GROUP ALS WERKGEVER:

40+

ENTERPRISE KLANTEN

4

VESTIGINGEN

20%

ELEKTRISCHE AUTO’S

80+

COLLEGA’S

MENSGERICHTE ORGANISATIE

Dialog Group is een mensgerichte organisatie met een platte, informele structuur en moderne opvattingen over zaken als thuiswerken en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons draait het om mensen, want die maken het verschil. Communicatie staat bij ons op nummer 1. Wij staan altijd klaar om je te helpen. En met wij bedoelen wij dan ook echt wij allemaal.

Werken bij Dialog Groep
visie homepage

WERKPLEK MET RUIMTE VOOR PLEZIER

We hebben kantoren in Nederland (Bunnik), België (Mechelen) en Duitsland (Marburg). Naast flexplekken, stilteruimtes en vergaderruimtes is er ook gelegenheid voor ontspanning. Een blokje om, darten, gamen of tafelvoetbal spelen is mogelijk. Het liefst lunchen we gezellig samen aan onze centrale eettafel.

EROPUIT MET COLLEGA’S

Naast werken, vinden wij het belangrijk om leuke dingen samen te doen. Denk aan een gezellige boottrip, barbecue, pubquiz of een bezoek aan een pretpark. Zo leer je je collega’s in een andere setting kennen. Ieder jaar sluiten we goed af met een kerstdiner waar ook je partner welkom is. Bekijk de video voor een impressie!

Duurzame werkgever | Dialog Groep

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Bij het maken van keuzes houden we rekening met de maatschappelijke gevolgen, zowel op sociaal, milieu als economisch gebied. Zo werken wij deels vanuit huis om het aantal afgelegde kilometers te beperken, maar ook voor jouw werk-privé balans. Ook stimuleren we het elektrisch rijden. Daarnaast letten wij erop dat we geen zaken doen met partijen waarbij bijvoorbeeld sprake is van kinderarbeid of milieudelicten.

MEDEWERKERS VERTELLEN

Peter Dekker
Managing consultant

‘Samenwerken, nieuwe technologie leren en anderen helpen zijn zaken die ik belangrijk vind in mijn werk. Bij Dialog Group werk ik als applicatie specialist en krijg ik de kans om deze zaken in de praktijk te brengen. Door de open bedrijfscultuur is vragen stellen geen taboe en wil iedereen je graag helpen om zowel op persoonlijk als technisch vlak te groeien.’

Wilfred Korporaal
Consultant

‘Dialog Group is een prettig ‘no-nonsens’ bedrijf waar ik gewaardeerd wordt als persoon en ik mijzelf kan ontplooien. Digitale klantinteractie is enorm aan het veranderen, dit geeft mij de gelegenheid om te werken aan nieuwe oplossingen. Werken bij Dialog Group betekent: leuke collega’s, goede werk/privé balans, mooie opdrachtgevers, dynamische dagen en technische uitdagingen.’

Karine Copier
Marketing & Communicatie

‘Al 20 jaar werk ik met veel plezier bij Dialog Group. Ik krijg de ruimte om te groeien in mijn vak en te doen waar ik goed in ben. Persoonlijk contact is waar het bij ons om draait, zowel met mijn collega’s als met onze klanten en onze partners. Dat maakt werken bij Dialog Group zo fijn. En geen dag is hetzelfde, want ons vakgebied is continue aan verandering onderhevig.’

Zaher Najem
Senior Application specialist

‘Bij Dialog Group wordt veel aandacht besteed aan de persoon, anders dan andere bedrijven waar je een nummer bent. Ik doe elke dag met plezier mijn werk. Iedereen is collegiaal, houdt van zijn werk en maakt deel uit van het geheel. De afgelopen 5 jaar heb ik voor verschillende klanten mogen werken. Mijn quote: Samen vormen we het geheel, Dialog Group!’

Overtuigd? Kom bij ons werken

Wij nemen graag alle twijfels bij jou weg om bij Dialog Group te komen werken. Wil je graag met ons in gesprek over wat de carrièremogelijkheden zijn passend bij jouw wensen? Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden en goed gereedschap om je werk mee te doen. Dat is logisch. Maar we zijn vooral een organisatie waar je plezier mag hebben en uitdaging vindt. Dat zijn geen holle woorden; we nodigen je dus van harte uit om ook eens contact te hebben met (een aantal) van onze collega’s om te horen hoe zij het vinden. Wat is jouw volgende stap? Misschien heten we jou snel welkom bij Dialog Group.

Karen van Vliet | Dialog Group

Jouw contactpersoon 

Karen van Vliet
HR-manager bij Dialog Group

T: +31 (0)30-6566141
E: [email protected]

Linkedin profiel

Openstaande vacatures: 

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures, maar we staan altijd open voor open sollicitaties.