Dialog Group logo | Dialog Group

OPLOSSINGEN PER BRANCHE

Vertrouwen en gemoedsrust voor je klanten.

Op maat gemaakte oplossingen voor jouw branche: 

Ontdek hoe Dialog Group de uitdagingen van jouw branche aanpakt met op maat gemaakte oplossingen. Van detailhandel tot gezondheidszorg, wij bieden branchespecifieke expertise om jouw bedrijf te laten groeien. Lees verder om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

NUTSBEDRIJVEN

We optimaliseren customer journeys, zorgen voor persoonlijke service op elk touchpoint en bieden intelligente selfservice-oplossingen. Samenwerking tussen marketing, IT en klantenservice creëert consistente klantbelevingen. Onze oplossingen verbeteren de interactie met klanten, verkorten wachtrijen en overtreffen verwachtingen.

TELECOM

Dagelijks ontvangen we duizenden telefoontjes, chatberichten, pb’s en e-mails, vooral tijdens piekmomenten zoals storingen. We bieden oplossingen om aan deze vraag te voldoen. We helpen jouw organisatie de interacties in de klantreis te optimaliseren, zodat klanten een geweldige en gepersonaliseerde service ervaren op elk touchpoint. Dit verhoogt de klanttevredenheid en verlicht de werkdruk voor medewerkers.

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Als financiële dienstverlener wil je je klanten helpen bij hun vragen over financiën, wanneer het hen uitkomt en via hun eigen voorkeurskanaal. Maar hoe zorg je dat je opvalt tussen de groeiende online banken en de toenemende financiële zorgen van je klanten?

Wij helpen je om alle interacties in jullie customer journeys digitaal te optimaliseren, zodat je klant via alle touchpoints een gepersonaliseerde en uitmuntende service ervaart, en jij voorblijft op de concurrentie.

OVERHEID

Steeds meer burgers willen hun zaken online afhandelen, op het moment dat het hen uitkomt – bijvoorbeeld ’s avonds op de bank of in het weekend – en via hun eigen voorkeurskanaal. Dit is ook voor overheidsinstellingen haalbaar, al vergt het wel de nodige inspanningen.

We begrijpen namelijk dat er voor jou als overheidsinstelling veel meer bij komt kijken dan alleen het bieden van online dienstverlening en helpen je graag bij het realiseren hiervan.

LOGISTIEK EN TRANSPORT

Wil je klanten proactief informeren over vertragingen en problemen, zonder veel tijd en geld te besteden? Digitaliseer je klantcontact en integreer het naadloos met jullie supply chain om kosten te verlagen en zowel tevreden klanten als blije medewerkers te creëren.

Onze oplossingen optimaliseren alle klantinteracties gedurende de hele klantreis, zodat klanten een uitstekende, gepersonaliseerde service ervaren op elk touchpoint. Hierdoor zal het aantal binnenkomende vragen snel verminderen. Wij helpen je graag deze doelen te realiseren.

LEISURE & TRAVEL

Altijd en overal bereikbaar zijn voor zorgeloos plezier van je gasten? Dat kan! Bied een persoonlijke service met een 9+ beoordeling op elk kanaal, zelfs tijdens economisch zware tijden. Wij helpen je de customer journey te optimaliseren, inclusief slimme technologische oplossingen en verbinding tussen marketing, IT en klantenservice.