OVER ONS

Digitale interactie hoeft niet ingewikkeld of onpersoonlijk te zijn. Wij helpen je graag het proces van begin tot eind te optimaliseren. Lees meer over ons.

Digitaal én persoonlijk? Wij geloven dat klantinteractie persoonlijker kan, zonder het proces ingewikkelder of tijdrovender te maken. We doen er alles aan om bedrijven hiermee te helpen. En dat realiseerden we al bij veel bedrijven, zoals grote banken, verzekeraars en energiemaatschappijen door heel de Benelux.

“Geen techbedrijf, ook geen marketingbedrijf.”

Wij zitten ergens daar tussenin. En dat is precies wat nodig is voor goede en frictieloze klantinteractie. Daardoor snappen we de drempels die jouw klant ervaart, maar kunnen we hier ook de technische oplossingen voor verzinnen. En kunnen we zorgen dat die creatieve marketeer en pragmatische IT’er elkaar gaan snappen. We creëren voor iedere klant een unieke aanpak. Altijd met creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis pragmatisme.

Waar wij voor gaan? Dat wij jouw werk en het leven van jouw klant wat makkelijker kunnen maken.

over ons

STERKE VISIE OP KLANTINTERACTIE

Wij geloven dat klantinteractie en -communicatie persoonlijker kan, zonder het proces ingewikkelder of tijdrovender te maken. Door een klantinteractielaag toe te voegen en vanuit een centrale plek regie te voeren.

 

over ons
onze-aanpak

EIGENWIJZE AANPAK

We creëren digitale oplossingen om al jullie klanten op een persoonlijke manier te bereiken. Geen oplossing is ons te gek: van een pushbericht en een interactieve gepersonaliseerde video tot learning management en contextuele chatbot. We starten met waar jouw klant morgen wat van merkt.

 

optimaliseren-communicatieproces

COMMUNICATIEPROCES OPTIMALISEREN

Ons doel is het verbeteren van jouw bedrijfsresultaten. Dit doen we door de interne communicatie tussen medewerkers en de externe communicatie naar klanten toe te optimaliseren. Dankzij omnichannel oplossingen als intelligente formulieren, interactieve gepersonaliseerde video’s en learning management systemen optimaliseren we het communicatieproces van binnen én van buiten.

optimaliseren-communicatieproces

HIER KUN JE OP REKENEN ALS JE MET ONS SAMENWERKT

Deze kernwaarden zijn het DNA van Dialog Group. Het zijn de belangrijkste drijfveren voor de manier waarop wij werken, bepalen onze basishouding en geven richting aan ons gedrag.

ONZE KERNWAARDEN

Onze communicatie en oplossingen zijn simpel. We staan met beide benen op de grond en het is eenvoudig zaken doen met ons.

Zakendoen is mensenwerk en mag leuk zijn. We kennen onze markt en klanten. We zijn trots, toegankelijk en blijven altijd onszelf.

We komen afspraken na. We zijn niet perfect, wel integer en transparant. We willen op een ethische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier met elkaar omgaan en zakendoen.

We zijn een platte organisatie met ondernemende mensen. We zijn innovatief, kunnen snel resultaat leveren en meebewegen.