Dialog Group logo | Dialog Group

NUTSBEDRIJVEN

Buitengewoon goed bereikbaar zijn, ook tijdens piekmomenten.
Krijg grip terug op je klantinteracties.

✔ Schaalbare customer service en kostenbeheersing
✔ 24/7 customer service bieden zonder lange wachtrijen
✔ Klanten helpen, zoals je zelf geholpen wilt worden

Customer service overbelast tijdens piekmomenten? Maak ‘m schaalbaar

Ongeveer de helft van de nutsbedrijven is voor klanten lastig te bereiken. En ja, dit is vervelend voor je klant. Maar wij snappen ook jullie uitdagingen. Personeelstekorten, stijgende prijzen, onvoorziene storingen en complexe processen….Je lost dit niet binnen een week op. We get it. Toch is het bieden van een snelle, gepersonaliseerde customer service minder ver weg dan je zou denken.

Wij helpen je om alle interacties in jullie customer journeys digitaal te optimaliseren, zodat je klant in elke fase van de klantreis via alle touchpoints een uitmuntende, gepersonaliseerde service ervaart. Onze oplossingen zorgen voor datagedreven klantreizen om intelligente digitale selfservice mogelijk te maken. Hiermee verbind je de business- of marketingafdeling met de IT-afdeling en klantenservice en stuur je op consistente klantbelevingen.

Zo wordt de interactie tussen je klant en je organisatie sneller en effectiever. Je overstijgt het vertrouwen van je klant – daar wordt hij blij van… en jij ook. Wedden dat de lange wachtrij voor je customer service binnen no-time korter wordt?

FEITEN EN CIJFERS:

%

van de nutsbedrijf-klanten voelt zich meer gewaardeerd na het bekijken van een interactieve, gepersonaliseerde video.

Bron: Precisely

%

van de nutsbedrijven zegt dat zij voordelen op het gebied van klanttevredenheid hebben behaald dankzij intelligente automatisering.

%

van de nutsbedrijven geeft aan producten en diensten te hebben gepersonaliseerd om het klantcontact persoonlijker te maken.

Onze belofte: grip op al je klantinteracties

De interactie die je met een klant hebt, is vaak versplinterd over verschillende kanalen, medewerkers, systemen, processen en afdelingen. Hoe krijg je hier grip op met de complexiteit van legacy, goed gebruik van data en versplinterd ownership?

Wij zorgen ervoor dat al je digitale klantinteracties persoonlijk en frictieloos verlopen, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Dit doen wij met behulp van onze klantinteractielaag.

Het resultaat? Een schaalbare customer service, een gestroomlijnd proces, een groeiende omzet én meer tevreden klanten.

OPLOSSINGEN VOOR NUTSBEDRIJVEN

Klantvriendelijk factureren en betalen

Informeer klanten proactief en laagdrempelig over hun betalingen. Leg de 1e factuur en jaarrekening in begrijpelijke taal uit met persoonlijke data. Toon begrip als je betaalproblemen signaleert en biedt proactief en geautomatiseerd oplossingen aan via elk touchpoint.

Schaalbare customer service

Maak je klantenservice schaalbaar tijdens piekmomenten of onderbezetting door bijvoorbeeld een Digitale Collega in te zetten. Ondersteun dat met WhatsApp, een Mijn-omgeving, je app en interactieve, persoonlijke video’s… Voilà, je klant wordt overal herkend en snel geholpen. Bijkomend voordeel: je medewerkers krijgen de waardevolle tijd om klanten te helpen die jou hulp écht nodig hebben.

Nazorg en klantbehoud

Neem op een leuke, makkelijke manier periodiek en geautomatiseerd contact op met je klanten om te checken of hun energiecontract nog bij hen past. Een schaalbare manier van werken voor het leveren van uitstekende customer service.

Onboarding nieuwe klanten

Begeleid nieuwe klanten stap voor stap in hun digitale onboarding-traject om relevante klantinformatie te verzamelen. Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde, interactieve video. Zonder vertraging en extra vragen. Leer je klant écht kennen en personaliseer de interacties in alle fases van de customer journey.

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS:

Dialog Group - opdrachtgevers - Delta
Engie logo
Fluvius logo
Dialog Group - opdrachtgevers - Delta

WIJ SNAPPEN JULLIE UITDAGINGEN:

IT

Zet als moderne interne dienstverlener bestaande systemen naar je hand voor betere klantinteracties.

KLANTENSERVICE

Maak het makkelijk, frictieloos en leuk voor je klant om zaken met jou te doen.

MARKETING & INNOVATIE

Win klanten voor het leven door interacties écht persoonlijk te maken.

WAAROM JE OP ONS KUNT REKENEN

30+ jaar ervaring

We weten tegen welke uitdagingen jij aanloopt

Certificeringen

ISAE3000, ISO27001,
FSQS-NL, EcoVadis Zilver, NEN7510

Technologiepartners

Die je helpen excellente klantbelevingen te realiseren

80+ professionals

Die snappen welke drempels jouw klant ervaart

Benelux & DACH

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download direct:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.