Dialog Group logo | Dialog Group

ONZE AANPAK

Door de juiste processen en mensen in beweging te brengen en techniek op slimme manier in te zetten, nemen wij zoveel mogelijk werk voor jullie uit handen. Leer meer over onze aanpak.

Digitale slagkracht

Welke teams en technieken zijn er allemaal betrokken bij communicatie met de klant? Waarschijnlijk een heleboel. Van de mijn-omgeving, tot het versturen van een nieuwe polis of marketing e-mail. Elke keer een ander proces, ander systeem. Dat maakt verandering lastig. We weten allemaal dat het handiger of beter kan, maar hoe dan?

Daar helpen wij je bij met de juiste aanpak. Wij brengen de juiste processen en mensen in beweging. We zetten techniek op een slimme manier in. En we nemen zoveel mogelijk werk uit handen, zodat jullie collega’s hun werk ongestoord kunnen blijven doen. Zo versnellen we jouw processen met minimale impact.

EEN FLEXIBELE KLANTINTERACTIELAAG

Weinig processen vragen meer van je onderneming dan het aanpassen van de bedrijfssoftware. Die stap zet je zorgvuldig. En wij helpen je daarbij met een specifiek aanpak.

We richten een klantinteractielaag in die integreert met je bestaande infrastructuur. Geen grootschalige revisie van systemen, geen standalone oplossing of onderhoudsintensieve custom-made functionaliteiten. Maar slimme koppelingen met huidige systemen door software die doet waarvoor het gemaakt is. Hiermee zorgen we voor regie en eigenaarschap op een centrale plek in je organisatie. Met interacties over alle communicatiekanalen heen.

EEN CYCLISCHE AANPAK

Van ons geen indrukwekkende powerpoint slides met abstracte doelstellingen. Wij komen met een concrete roadmap en komen samen tot de doelstelling. Met jullie bestaande systemen en processen als uitgangspunt.

Je staat er niet alleen voor

Onze ervaren consultants staan voor je klaar. Of je nou iemand nodig hebt die jullie IT-architectuur begrijpt, die zich in kan leven in klanten of juist iemand die lekker praktisch helpt met onderhoud. Wij helpen je. En zetten met onze aanpak net een extra stapje meer dan je had verwacht.

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download de company leaflet van Dialog Group:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.