Dialog Group logo | Dialog Group

OVERHEID

Laat je digitale dienstverlening beter aansluiten op de verwachtingen van burgers. En speel tijd vrij voor complexere vraagstukken.

✔ Digitale service die aansluit op de verwachtingen van burgers
✔ Krijg grip en inzicht in alle digitale interacties
✔ Verminder de werkdruk en verhoog het werkplezier

24/7 digitale dienstverlening bieden aan burgers. Wij helpen van begin tot eind

Burgers regelen het liefst hun zaken online, op het moment dat het hen uitkomt. Bijvoorbeeld ‘s avonds op de bank of in het weekend. En het liefst ook nog via hun eigen voorkeurskanaal.

Onhaalbaar voor een overheidsinstelling? Nee, zeker niet! Maar je lost het ook niet binnen één week op. Daar zijn wij ons van bewust. Want er komt voor jou natuurlijk veel meer bij kijken:

  • Nieuw beleid, wet- en regelgeving;
  • Het waarborgen van digitale toegankelijkheid;
  • Het veranderen van een complex ICT-landschap;

Dus waar begin je? Wij helpen je de regie terug te krijgen over alle systemen, processen en afdelingen die met digitale interacties te maken hebben.

FEITEN EN CIJFERS

%

Steeds meer overheden willen hun processen, IT-systemen en teams modulair inrichten, zodat zij sneller inspelen op de veranderende behoeften van burgers.

%

Overheden moeten voldoen aan de WCAG 2.1: webcontent moet leesbaar zijn voor mensen met een beperking.

Bron: wcag.nl

%

In 2020 had 47% van de mensen in de EU van 16-74 jaar informatie verkregen van websites van overheidsinstanties. Tegenover 33% in 2008 (33%).

Bron: EC Europa

Onze belofte: complexe digitale processen vereenvoudigen. Voor burgers én ambtenaren

De interactie die je met burgers hebt, is vaak versplinterd over verschillende kanalen, medewerkers, systemen, processen en afdelingen. Hoe krijg je hier grip op met de complexiteit van legacy, goed gebruik van data en versplinterd ownership?

Wij helpen je om alle interacties in jullie customer journeys digitaal te optimaliseren, zodat je klant in elke fase van de klantreis via alle touchpoints een uitmuntende, gepersonaliseerde service ervaart. Onze oplossingen zorgen voor datagedreven klantreizen om intelligente digitale selfservice mogelijk te maken. Hiermee verbind je de afdelingen, loketten en diensten met de IT-afdeling en klantenservice en stuur je op consistente klantbelevingen.

Het resultaat? Grotere wendbaarheid en een toegankelijke dienstverlening voor burgers.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE OVERHEID:

Selfservice

Steeds meer burgers omarmen selfservice. Geef ze dus die mogelijkheid. Hoe fijn is het als je zelf je wijzigingen kunt doorgeven, zonder dat het ingewikkeld wordt of moet wachten op werkdagen? Kies bijvoorbeeld voor een Mijn Omgeving, een Digitale Collega of een voicebot met artificial intelligence.

Conversational intelligence

Geautomatiseerde conversaties die bijna niet meer te onderscheiden zijn van menselijke conversaties. Dat biedt conversational intelligence. Laat een voice- of chatbot repeterende vragen en werkzaamheden afhandelen, zodat ambtenaren meer tijd overhouden voor inhoudelijke vraagstukken.

Klantvriendelijk factureren en betalen

Informeer burgers proactief en laagdrempelig over betalingen, toeslagen en belastingen. Leg het in begrijpelijke taal uit met behulp van persoonlijke data. Signaleer op tijd betaalproblemen en biedt proactief en geautomatiseerd oplossingen aan via elk touchpoint.

l

Ondertekening, autenticatie en authorisatie

Als overheid werk je veel met officiële documenten. Dan wil je een digitaal ondertekenproces eenvoudig én veilig inrichten. Met onze ondertekenen en authenticatie mogelijkheden maak je het burgers makkelijk. Ze hebben tenslotte geen printer mee nodig. En jij weet zeker dat degene is wie jij denkt dat hij is.

Oerhollandse en betrouwbare partner

Certificeringen: ISAE3000, FSQS-NL en EcoVadis zilver

Wij willen onze opdrachtgevers zekerheid, vertrouwen en inzicht bieden in onze bedrijfsvoering. Daarom hebben wij verschillende certificeringen gehaald, zoals ISAE3000, FSQS-NL en EcoVadis zilver.

MVO

We betekenen graag iets voor de (internationale) samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Hierin nemen we meerdere initiatieven, op sociaal, milieu en economisch gebied.

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS:

Dialog Group - opdrachtgevers - DUO
Klant van Dialog Group: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

OPLOSSINGEN PER AFDELING

IT

Zet als moderne interne dienstverlener bestaande systemen naar je hand voor betere klantinteracties.

KLANTENSERVICE

Maak het makkelijk, frictieloos en leuk voor je klant om zaken met jou te doen.

MARKETING & INNOVATIE

Win klanten voor het leven door interacties écht persoonlijk te maken.

WAAROM JE OP ONS KUNT REKENEN

30+ jaar ervaring

We weten tegen welke uitdagingen jij aanloopt

Certificeringen

ISAE3000, ISO27001,
FSQS-NL, EcoVadis Zilver, NEN7510

Technologiepartners

Die je helpen excellente klantbelevingen te realiseren

80+ professionals

Die snappen welke drempels jouw klant ervaart

Benelux & DACH

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.