WHITEPAPER OVERZICHT

Vind hier je antwoord op een specifiek probleem of vraagstuk. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, we sparren graag met je mee.

Van klantgericht denken naar klantgericht doen | Download het whitepaper | Dialog Groep

VAN KLANTGERICHT DENKEN NAAR KLANTGERICHT DOEN

Klanten zijn steeds beter geïnformeerd en bepalen zelf wanneer en hoe zij contact zoeken met jullie organisatie. Het voorkeurskanaal verschilt van generatie tot generatie. En dit is er niet één, maar een mix van kanalen. Die uiteraard naadloos met elkaar geïntegreerd moeten zijn. In dit whitepaper lees je hoe je dit realiseert binnen een grote, complexe organisatie.

DIGITALE KLANTREIS ZONDER FRICTIES

Hoe verras je je prospect en klant nou echt? Zonder te verdwalen in de technische (on)mogelijkheden? Hoe kom je van concept naar bewijs? Hoe breng je initiatieven snel in de praktijk, zodat het ook zichtbaar wordt voor de klant? Het antwoord is even simpel als hoopgevend, lees het in dit whitepaper.

Scroll voor meer inspiratie

Van klantgericht denken naar klantgericht doen | Download het whitepaper | Dialog Groep

CIO TRANSFORMEREN TOT INTERNE BUSINESS PARTNER

We kunnen niet meer om de digitale transformatie en de veranderende rol van IT heen. IT moet de motor achter de digitale transformatie zijn. Niet de rem. De CIO vult zijn rol steeds minder in vanuit de technische kant. Ook hij moet transformeren. Tot een volwaardig intern business-partner. Hoe? Dat lees je in dit whitepaper…

CORONACRISIS ALS AANJAGER VAN DIGITALE TRANSFORMATIE

De corona pandemie liet zien dat consumenten goed gebruik weten te maken van digitale technologie wanneer ze contact zoeken met jouw organisatie. Hoe zorg je ervoor dat de digitale klantreis écht en blijvend aansluit bij de nieuwe behoeftes van jouw klant? Dit whitepaper geeft je concrete handvatten voor jouw klantgerichte digitale transformatie.

RELEVANTE ARTIKELEN

Customer experienceDigitale klantinteractieDigitale transformatieSelfservice
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector _ Dialog Group
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Leer hoe Digitale Selfservice in de B2B-sector de klanttevredenheid, efficiëntie en klantloyaliteit verhoogt door toegankelijkheid, personalisatie en controle te bieden. Ontdek praktische tips om deze waardevolle relaties te maximaliseren en de connectie met jouw klanten te versterken.

Lees meer

Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer service
geoffrey insurance | Dialog Group
Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video's te gebruiken. Deze video's, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

Lees meer

Customer experienceDigitale klantinteractie
video en klantbeleving | Dialog Group
Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video's de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video's.

Lees meer