Dialog Group logo | Dialog Group

SUCCESVERHALEN

Bekijk hieronder al onze succesverhalen.

Digitale collega Joyce: de verzekeringscheck-up van VvAA

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Om te controleren of de verzekeringen nog passend zijn bij de situatie en toekomstdromen van haar klanten, voert VvAA periodiek een verzekeringscheck-up uit. Dit levert een uitdaging op. Hoe blijft de verzekeraar in gesprek met al haar verzekeringsklanten?

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Om dit mogelijk te maken heeft VvAA samen met Dialog Group Digitale Collega Joyce in het leven geroepen: een procesbot die verzekeringsproducten bespreekt met klanten. Ruim 40% van de klanten die wordt uitgenodigd doorloopt het gesprek met Joyce in zijn geheel. Dit zorgt ervoor dat VvAA 24/7 waardevolle nazorg kan verlenen, zonder de traditionele tussenkomst van een adviseur.

Lees meer

Guy Polman - VvAA - Klantcase van Dialog Group | Dialog Group

Aan het woord: Yves Schoenmaeckers van Omniprint

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Omniprint, een Belgische leverancier van drukwerk en visuele communicatie, wil zich onderscheiden van de grotere drukkerijen. Om dit te realiseren besloot eigenaar Yves zijn drukwerk te personaliseren. Hoe zorg je ervoor dat grote oplages drukwerk tóch volledig gepersonaliseerd worden?

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Dialog Group helpt Omniprint wekelijks met het personaliseren van drukwerk voor een maaltijdbezorger. Daarnaast geeft Dialog Group advies over hoe het proces efficiënter ingericht kan worden. Dit levert Omniprint een aantal trouwe, vaste klanten op en een goede positie in de markt.

Lees meer

Yves - Omniprint klantcase van Dialog Group | Dialog Group

Klant aan het woord: Kris de Graeve van Telenet

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Telenet, een grote Belgische telecomprovider, biedt haar klanten een naadloze digital first ervaring. Maar niet alle klantcommunicatie kan digitaal plaatsvinden, en daarom wil Telenet de documenten per post volledig personaliseren.

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Dialog Group levert een systeem met informatiestromen waarin klantgegevens op een veilige, gestructureerde manier worden verwerkt. Zo ontvangen Telenet’s klanten post dat volledig op hun behoeftes, producten en situatie is afgestemd.

Lees meer

Kris de Graeve Telenet | Dialog Group

Klant aan het woord: Nanda Nottelman-de Bruijn van Zwitserleven

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Zwitserleven, een Nederlands pensioenbedrijf, wilde een nieuwe online omgeving creëren waar klanten eenvoudig hun pensioenzaken konden regelen. Maar hoe implementeer je zoiets op een grote schaal en hoe blijf persoonlijk?

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Dialog Group heeft samen met Zwitserleven gepersonaliseerde, interactieve video’s ingezet. Waaronder een video voor de nabestaandencheck. Met deze check controleren klanten controleren wat de financiële risico’s zijn wanneer hun partner overlijdt. Het systeem achter de video rekent met real-time data.

Lees meer

Zwitserleven klantcase Dialog Group | Dialog Group

Klant aan het woord: Vincent Goelen van J.Van Breda & C°

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Bank J. van Breda & C° stond in 2008 voor een complexe uitdaging, namelijk een volledig papierloze bank worden. Daarnaast wilde J. van Breda & C° een bank zijn waar het persoonlijke en het digitale gealigneerd is en waar persoonlijk contact en digitale interactie elkaar versterken.

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Samen met Dialog Group is J. van Breda & C° erin geslaagd om hun processen te digitaliseren zonder het gebruiksgemak en de persoonlijke touch te verliezen. Alle systemen sluiten mooi op elkaar aan, zodat de klantbeleving via ieder kanaal uniform is.

Lees meer

Bank van Breda - Vincent Goelen | Dialog Group

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download onze company leaflet:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.