Dialog Group logo | Dialog Group

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Word de betrouwbare financiële dienstverlener die klantverwachtingen ruimschoots overtreft. Altijd bereikbaar zijn voor je klanten, ook tijdens piekmomenten of storingen.

✔ Schaalbare customer service en kostenbeheersing
✔ 24/7 customer service bieden zonder lange wachtrijen
✔ Toekomstproof klantcontact

Toekomstproof klantcontact

Klanten helpen bij vragen over hun financiën op het moment dat het hen uitkomt. Via hun eigen voorkeurskanaal. Komende periode wordt dit nog belangrijker. Online banken zijn in opkomst, de financiële zorgen nemen toe en klanten worden veeleisender… Hoe zorg je ervoor dat jij als financiële dienstverlener het verschil maakt voor je klant? En dus voorblijft op je concurrenten?

Wij helpen je alle interacties in jullie customer journeys digitaal te optimaliseren, zodat je klant in elke fase van de klantreis via alle touchpoints een uitmuntende, gepersonaliseerde service ervaart.

FEITEN EN CIJFERS

%

van de financiële professionals ziet in 2030 artificial intelligence en big data als dé basis voor ieder advies en beslissing.

Bron: Hays

%

Van de Europese bevolking heeft de voorkeur om alledaagse transacties digitaal af te handelen.

Bron: McKinsey

Onze belofte: grip op al je klantinteracties

De interactie die je met een klant hebt, is vaak versplinterd over verschillende kanalen, medewerkers, systemen, processen en afdelingen. Hoe krijg je hier grip op met de complexiteit van legacy, goed gebruik van data en versplinterd ownership?

Wij zorgen ervoor dat al je digitale klantinteracties persoonlijk en frictieloos verlopen, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Dit doen wij met behulp van onze klantinteractielaag.

Het resultaat? Een schaalbare customer service, een gestroomlijnd proces, een groeiende omzet én meer tevreden klanten.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR FINANCIËLE SECTOR

Financiële check en periodieke nazorg

Laat de verplichte nazorg of jaarlijkse financiële check-ups over aan een Digitale Collega. Zodat je medewerkers tijd overhouden voor belangrijke, converterende klantvragen. Met behulp van een Digitale Collega neem je – volledig geautomatiseerd- contact op met je klanten en laat je hen een vooraf ingericht proces doorlopen.

Klantvriendelijk factureren en betalen

Informeer klanten proactief en laagdrempelig over hun betalingen. Leg facturen en jaarrekeningen in begrijpelijke taal uit. Toon geautomatiseerd begrip als je betaalproblemen signaleert en biedt alvast oplossingen aan via elk touchpoint.

Schaalbare customer service

Maak je klantenservice schaalbaar tijdens piekmomenten of onderbezetting door bijvoorbeeld een chat- of voicebot in te zetten. Ondersteun dat met WhatsApp, een Mijn-omgeving, je app en interactieve, persoonlijke video’s… Voilà, je klant wordt overal herkend en snel geholpen..

Onboarding nieuwe klanten

Begeleid nieuwe klanten stap voor stap in hun digitale onboarding-traject om relevante klantinformatie te verzamelen. Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde, interactieve video. Zonder vertraging en extra vragen. Leer je klant écht kennen en personaliseer de interacties in alle fases van de customer journey.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Met de juiste systemen, data en ondersteuning kun je veel gerichter communiceren met je klant | Het wordt steeds moeilijker om mensen op een traditionele manier in beweging te krijgen. Daarom hebben we gepersonaliseerde, interactieve video’s ingezet. De samenwerking met Dialog Group vind ik prettig, het is een organisatie met directe lijnen. Ik heb vaste aanspreekpunten en het contact is laagdrempelig en persoonlijk.”

Nanda Nottelman
Zwitserleven

Onze ervaring met de Digitale Collega:
• 40% van de benaderde klanten doorloopt het hele gesprek met de Digitale Collega
• de klantwaardering ligt gemiddeld op een 8
• 10% van de klanten die de dialoog doorloopt, wil met ons in gesprek`

Antoinette Kalkman
Directeur Nationale Waarborg B.V.

Persoonlijk contact als toegevoegde waarde | ‘Digitale interactie zien we als een hefboom die het proces efficiënter laat verlopen. Hoe meer we digitaliseren, hoe meer we kunnen inzetten op persoonlijk contact als toegevoegde waarde voor onze klanten. Digitale klantinteractie en persoonlijk contact moeten elkaar versterken. Hierbij krijgen wij ondersteuning van Dialog Group.”

Vincent Goelen
Bank J.Van Breda & C°

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS:

Dialog Group - opdrachtgevers - ABN AMRO
Engie logo
Nationale Waarborg logo | Dialog Group
VvAA logo

WIJ KENNEN JULLIE UITDAGINGEN

IT

Zet als moderne interne dienstverlener bestaande systemen naar je hand voor betere klantinteracties.

KLANTENSERVICE

Maak het makkelijk, frictieloos en leuk voor je klant om zaken met jou te doen.

MARKETING & INNOVATIE

Win klanten voor het leven door interacties écht persoonlijk te maken.

WAAROM JE OP ONS KUNT REKENEN

30+ jaar ervaring

We weten tegen welke uitdagingen jij aanloopt

Certificeringen

ISAE3000, ISO27001,
FSQS-NL, EcoVadis Zilver, NEN7510

Technologiepartners

Die je helpen excellente klantbelevingen te realiseren

80+ professionals

Die snappen welke drempels jouw klant ervaart

Benelux & DACH

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download de company leaflet van Dialog Group:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.