Dialog Group logo | Dialog Group

ONZE KLANTEN

Bekijk hieronder onze klanten, cases en branches.

EEN AANTAL VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN:

Fluvius logo
Telenet logo | Dialog Group
VvAA logo
Opdrachtgevers - ING | Dialog Group
EEN AANTAL VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN - Dialog Group

SUCCESVERHALEN

Lees hoe deze bedrijven hun digitale klantcontact naar een volgend niveau hebben getild met onze hulp

Guy Polman - VvAA - Klantcase van Dialog Group | Dialog Group
Digitale collega Joyce: de verzekeringscheck-up van VvAA

Digitale collega Joyce: de verzekeringscheck-up van VvAA

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Om te controleren of de verzekeringen nog passend zijn bij de situatie en toekomstdromen van haar klanten, voert VvAA periodiek een verzekeringscheck-up uit. Dit levert een uitdaging op. Hoe blijft de verzekeraar in gesprek met al haar verzekeringsklanten?

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Om dit mogelijk te maken heeft VvAA samen met Dialog Group Digitale Collega Joyce in het leven geroepen: een procesbot die verzekeringsproducten bespreekt met klanten. Ruim 40% van de klanten die wordt uitgenodigd doorloopt het gesprek met Joyce in zijn geheel. Dit zorgt ervoor dat VvAA 24/7 waardevolle nazorg kan verlenen, zonder de traditionele tussenkomst van een adviseur.

Lees meer

Yves - Omniprint klantcase van Dialog Group | Dialog Group
Aan het woord: Yves Schoenmaeckers van Omniprint

Aan het woord: Yves Schoenmaeckers van Omniprint

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Omniprint, een Belgische leverancier van drukwerk en visuele communicatie, wil zich onderscheiden van de grotere drukkerijen. Om dit te realiseren besloot eigenaar Yves zijn drukwerk te personaliseren. Hoe zorg je ervoor dat grote oplages drukwerk tóch volledig gepersonaliseerd worden?

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴: Dialog Group helpt Omniprint wekelijks met het personaliseren van drukwerk voor een maaltijdbezorger. Daarnaast geeft Dialog Group advies over hoe het proces efficiënter ingericht kan worden. Dit levert Omniprint een aantal trouwe, vaste klanten op en een goede positie in de markt.

Lees meer

REVIEWS

Outputmanagement in complexe omgevingen | We zochten een leverancier die meer kon bieden dan tools alleen. Een partner die een bewezen track record heeft met outputmanagement in complexe omgevingen, die gaat voor kwaliteit en niet rust voordat de beste oplossing is gerealiseerd. In al deze opzichten heeft Dialog Group de beloften ingelost.” 

Ronald Kabelaar
Financiële dienstverlener

Met de juiste systemen, data en ondersteuning kun je veel gerichter communiceren met je klant | Het wordt steeds moeilijker om mensen op een traditionele manier in beweging te krijgen. Daarom hebben we gepersonaliseerde, interactieve video’s ingezet. De samenwerking met Dialog Group vind ik prettig, het is een organisatie met directe lijnen. Ik heb vaste aanspreekpunten en het contact is laagdrempelig en persoonlijk.”

Nanda Nottelman
Zwitserleven

Dialog Group is voor ons een partner in de digitale klantcommunicatie. Hun expertise op het gebied van klantcommunicatie- en interactie en de kennis van de EngageOne-producten, zorgen ervoor dat we de business van a.s.r. (en dus ook onze klanten) goed kunnen bedienen.”

Marc van Someren
Product Owner bij a.s.r. verzekeringen

Onze ervaring met de Digitale Collega:
• 40% van de benaderde klanten doorloopt het hele gesprek met de Digitale Collega
• de klantwaardering ligt gemiddeld op een 8
• 10% van de klanten die de dialoog doorloopt, wil met ons in gesprek`

Antoinette Kalkman
Directeur Nationale Waarborg B.V.

Dialog Group heeft ons geholpen om flexibeler en gastgerichter in onze communicatie te worden én tegelijkertijd zijn we kostenefficiënter geworden. Win-Win-Win. Dialog Group heeft tijdens de implementatie zowel in design als in configuratie altijd zeer actief met ons meegedacht door hun uitgebreide kennis van de techniek te combineren met inlevingsvermogen in ons bedrijf en onze gasten. Dit onderscheidt Dialog Group zowel als implementatiepartner als servicepartner in de vele jaren dat we nu samen werken.

Fenny van den Broek
Director IT | Director Transformation
Landal GreenParks

Niet volledig digitaal, maar wel persoonlijk | ‘We versturen nog documenten per post, denk aan een abonnementsbevestiging. We zien dit niet als interactieve communicatie, maar als communicatie waar de klant om gevraagd heeft. De manier waarop we documenten generen past binnen onze digital first strategie. Ze worden volledig gepersonaliseerd. Om dit te realiseren, hebben we 17 jaar geleden Dialog Group benaderd.”

Kris De Graeve
Telenet

Doordat onze Digitale Collega Joyce zo goed gebruikt wordt door onze klanten, kunnen we grote groepen klanten de service verlenen die ze verdienen. Tegelijkertijd hebben onze adviseurs voldoende tijd om inhoudelijke gesprekken te voeren met klanten die dit nodig hebben.”

Guy Polman
Manager Servicedesk VvAA

Persoonlijk contact als toegevoegde waarde | ‘Digitale interactie zien we als een hefboom die het proces efficiënter laat verlopen. Hoe meer we digitaliseren, hoe meer we kunnen inzetten op persoonlijk contact als toegevoegde waarde voor onze klanten. Digitale klantinteractie en persoonlijk contact moeten elkaar versterken. Hierbij krijgen wij ondersteuning van Dialog Group.”

Vincent Goelen
Bank J.Van Breda & C°

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download onze company leaflet:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.