Onze consultant vertelt: Hans van Breeden

INTERVIEW MET: HANS VAN BREEDEN,
CONSULTANT

‘Ik ben als klant bij Dialog Group terechtgekomen. Vanuit mijn rol als Document Specialist bij zorgverzekeraar De Friesland benaderde ik Dialog Group rond 2005 voor een nieuw documentmanagementsysteem. Ik had direct een goed gevoel bij Dialog Group en voelde mij al snel kind aan huis. Een overstap naar Dialog Group als werkgever was daarom voor mij afgelopen jaar een logische vervolgstap. Ik ga iedere dag met plezier aan het werk.’

Hans: ‘Gedurende mijn tijd bij De Friesland heb ik mij verdiept in de documentenwereld. Ik hield mij bezig met het optimaliseren van het documentenproces. Dus het opstellen, printen, archiveren en verzenden van brieven naar klanten. De Friesland heeft altijd alles in huis gedaan. Tot het moment dat De Friesland fuseerde met Achmea in 2019, deden we dat zeven dagen per week.

Ik vind het interessant om vanaf het begin betrokken te zijn bij een project. Ik wil met de klant kunnen meedenken. Omdat ik zelf aan de klantkant heb gezeten, weet ik waar organisaties zowel intern als extern tegenaan lopen en waarom er soms bepaalde keuzes worden gemaakt. Daarom vind ik mijn rol als consultant ook zo leuk. Waarom wil de klant iets, wat voor behoefte zit daarachter en hoe gaan we het aanpakken om samen dat uiteindelijke einddoel te behalen? Die rol past me precies.’

MEER INSPIRATIE

Digitale klantinteractieOmnichannelSelfservice
Wie Self-Services die Kundeninteraktion steigern und die Kundenbindung erhöhen
Hoe digitale selfservice-oplossingen de klantervaring succesvol verbeteren

Hoe digitale selfservice-oplossingen de klantervaring succesvol verbeteren

Wil je de service richting je klanten verbeteren en daarmee de klantbinding vergroten? Dan kun je als bedrijf veel voordeel halen uit selfservice-oplossingen. In deze blog delen we een aantal manieren hoe selfservice-oplossingen je bedrijf helpen om je customer service te verbeteren.

Lees meer

Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer serviceDigitale klantinteractieKlantcase
Guy Polman - VvAA - Klantcase van Dialog Group
Digitale collega Joyce: de verzekeringscheck-up van VvAA

Digitale collega Joyce: de verzekeringscheck-up van VvAA

Dialog Group heeft voor VvAA een digitale collega ontwikkelt om periodiek verzekeringscheck-up's te doen bij grote groepen klanten. Guy Polman, manager Servicedesk bij VvAA, vertelt over de uitdagingen, ervaringen en successen van de Digitale Collega Joyce.

Lees meer

Customer serviceEventsWebinar recordings
Webinar | Snel en effectief klantcontact via WhatsApp? Je Digitale Collega regelt dit

Webinar | Snel en effectief klantcontact via WhatsApp? Je Digitale Collega regelt dit

Weten klanten je steeds vaker te vinden via WhatsApp? Buiten kantoortijden of op momenten dat het even niet uitkomt? Vind je het lastig om grip te krijgen op al die WhatsApp conversaties? In dit webinar leer je hoe een Digitale Collega in combinatie met WhatsApp je team ondersteunt bij tijdrovende klantcontactprocessen.

Lees meer