Dialog Group logo | Dialog Group

Onze consultant vertelt: Hans van Breeden

INTERVIEW MET: HANS VAN BREEDEN,
CONSULTANT

‘Ik ben als klant bij Dialog Group terechtgekomen. Vanuit mijn rol als Document Specialist bij zorgverzekeraar De Friesland benaderde ik Dialog Group rond 2005 voor een nieuw documentmanagementsysteem. Ik had direct een goed gevoel bij Dialog Group en voelde mij al snel kind aan huis. Een overstap naar Dialog Group als werkgever was daarom voor mij afgelopen jaar een logische vervolgstap. Ik ga iedere dag met plezier aan het werk.’

Hans: ‘Gedurende mijn tijd bij De Friesland heb ik mij verdiept in de documentenwereld. Ik hield mij bezig met het optimaliseren van het documentenproces. Dus het opstellen, printen, archiveren en verzenden van brieven naar klanten. De Friesland heeft altijd alles in huis gedaan. Tot het moment dat De Friesland fuseerde met Achmea in 2019, deden we dat zeven dagen per week.

Ik vind het interessant om vanaf het begin betrokken te zijn bij een project. Ik wil met de klant kunnen meedenken. Omdat ik zelf aan de klantkant heb gezeten, weet ik waar organisaties zowel intern als extern tegenaan lopen en waarom er soms bepaalde keuzes worden gemaakt. Daarom vind ik mijn rol als consultant ook zo leuk. Waarom wil de klant iets, wat voor behoefte zit daarachter en hoe gaan we het aanpakken om samen dat uiteindelijke einddoel te behalen? Die rol past me precies.’

MEER INSPIRATIE

Customer experienceDigitale klantinteractieDigitale transformatieSelfservice
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector _ Dialog Group
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Leer hoe Digitale Selfservice in de B2B-sector de klanttevredenheid, efficiëntie en klantloyaliteit verhoogt door toegankelijkheid, personalisatie en controle te bieden. Ontdek praktische tips om deze waardevolle relaties te maximaliseren en de connectie met jouw klanten te versterken.

Lees meer

Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer service
geoffrey insurance | Dialog Group
Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video's te gebruiken. Deze video's, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

Lees meer

Customer experienceDigitale klantinteractie
video en klantbeleving | Dialog Group
Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video's de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video's.

Lees meer