Dialog Group logo | Dialog Group

PRECISELY ENGAGEONE

Creëer naadloze, gepersonaliseerde en omnichannel communicatie op elk medium, altijd op het moment dat je klant het verwacht.

Dialog Group - Technology partner - Precisely

Een betrokken organisatie én een betrokken eindklant. Dat is het einddoel waar Dialog Group en het Amerikaanse Precisely sinds de jaren ’90 samen aan werken. De naam Precisely is relatief nieuw.

Voorheen stond het bedrijf bekend als Pitney Bowes Software. Daarnaast kennen veel organisaties Precisely via EngageOne, één van de oplossingen die Dialog Group via Precisely aanbiedt.

   Laat al je klantcontactkanalen samenwerken, zodat je jouw klanten een onvergetelijke customer experience kunt bieden. 

EngageOne Communicate

Gebruik één platform voor het ontwerpen en leveren van gepersonaliseerde, interactieve communicatie via video, chatbots, e-mail, sms en pdf.

Wanneer je klantcontactkanalen goed ingericht zijn, kun je een consistente klantervaring bieden, terwijl je tijd en geld bespaart door handmatige processen te elimineren.

EngageOne Digital Selfservice

Laat klanten zichzelf helpen door hen directe toegang te geven tot documenten en interactieve facturering. Hiermee investeer je in langdurige, winstgevende klantrelaties.

Door klanten handige selfservice oplossingen te bieden, verbeter je de klantervaring en verlaag je de kosten.

EngageOne Compose

Voorheen DOC1

Betrek klanten gedurende hun hele levenscyclus met relevante, boeiende en consistente communicatie die altijd aan hun behoeften voldoet.

Pas al je communicatie eenvoudig en snel aan, zonder dat dit afbreuk doet aan je huisstijl. Herbruikbare inhoud in combinatie met geavanceerd zoeken en analyseren maakt je communicatie altijd consistent.

EngageOne Enrichment

Voorheen Streamweaver

Beheer actieve printstreams om printklare bestanden gemakkelijk in realtime te verbeteren en aan te passen.

Verlaag je postkosten door het documentcreatieproces en de distributie te stroomlijnen. Match verschillende documenten met dezelfde eindbestemming met elkaar om ze in één envelop te versturen.

Spectrum Quality

Zorg ervoor dat klantgegevens gegevens nauwkeurig, geldig en volledig zijn om je altijd klanten van de juiste informatie te voorzien. Verhoog de customer engagement.

Bereik het hoogste kwaliteitsniveau van de afleverbaarheid van adressen met behulp van zowel post- als niet-postgegevensbronnen en geocodes, zodat je enkel gepersonaliseerde ervaringen biedt waar je klanten blij mee zijn.

Direct iemand spreken over de mogelijkheden van Precisely?

Neem dan contact op met Dennis Koorn

+31 06 346 58 510
[email protected]

ANDERE  PARTNERS

Logo's partners | Dialog Group
Precisely
Chatlayer | partner Dialog Group
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Precisely
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Chatlayer | partner Dialog Group
Dialog Group - Technology partner - Smart Communications
Dialog Group - Technology partner - Quadient
Dialog Group - Technology partner - Crawford Tecnologies
Macro4 | Partner | Dialog Group