MACRO4

Versnel je digitale transformatie en creëer zakelijke waarde in de hoogste versnelling

Macro4 | Partner | Dialog Group

Dialog Group en Macro4 werken al jaren samen om klantcommunicatie eenvoudiger en omnichannel te maken. Wij hebben alle kennis over Columbus Suite in huis, een geïntegreerde suite voor bedrijfsinformatiebeheer van Macro4.

Met Columbus Suite orkestreer je de creatie, vastlegging, beveiliging, opslag en levering van documenten en gegevens, verbind je mensen en processen met de informatie die ze nodig hebben en gebruik je business intelligence voor beter onderbouwde besluitvorming.

   Bedrijfsdocumenten toegankelijk voor iedereen: met of zonder beperking. 

Colombus Suite van Macro4

Biedt alles wat nodig is om gepersonaliseerde communicatie in grote volumes te creëren met behulp van dynamische grafische inhoud en berichten.

Maakt het eenvoudig om bedrijfsinformatie te organiseren en te delen en tegelijkertijd te voldoen aan de (privacy)wetgeving.

Beheert al het drukwerk in de organisatie vanuit één controlepunt, voor vroege detectie en preventie van uitvoerproblemen.

Levert business intelligence over de infrastructuur voor bedrijfsinformatiebeheer om potentiële kostenbesparingen en efficiëntiewinsten te identificeren.

""

Direct iemand spreken over de mogelijkheden van Macro4?

Neem dan contact op met Dennis Koorn

+31 6 346 58 510
dennis.koorn@dialoggroup.eu

Met de Columbus Suite van Macro4 breng je de klantinteractielaag tot leven

Dit helpt je om mensgericht, competitiever en wendbaarder te worden. Columbus Suite van Macro4 maakt naleving van de regelgeving, gepersonaliseerde klantcommunicatie, de ontmanteling van legacy-applicaties en digitale procesverbetering mogelijk en eenvoudiger. Elk onderdeel van de Columbus Suite kan worden ingezet als een zelfstandige oplossing of als onderdeel van een uitgebreid platform voor bedrijfsinformatiebeheer:

Zes manieren om beter te communiceren en de customer experience te verbeteren

Download gratis dit whitepaper van Macro4

ANDERE  PARTNERS