Dialog Group logo | Dialog Group

CHATLAYER BY SINCH

Zero customer effort in elke fase van de customer journey. Creëer intelligente, geautomatiseerde klantconversaties.

Chatlayer | Partner | Dialog Group

Om onze opdrachtgevers te helpen aan excellente klantbeleving, werken wij samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde technologiepartners. Partners die samen met ons investeren in lange termijn samenwerkingen. Één van deze partners is Sinch.

Chatlayer by Sinch
Met Chatlayer by Sinch ondersteunen wij onze opdrachtgevers met het creëren van intelligente, geautomatiseerde klantconversaties. Via populaire kanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger en SMS. Maar ook via vooruitstrevende oplossingen zoals chat- en voicebots op basis van artificial intelligence.

FEITEN EN CIJFERS

%

van de IT-leiders is er van overtuigd dat voice-technologie klanten helpt om tijd te besparen.

Bron: Capgemini – Smart Talk – Converstional Interfaces 2019

%

Bijna 17% van de klanten beoordeelden hun AI-interacties met een 10

%

van de consumenten noemt meerdere communicatiemogelijkheden als het belangrijkste kenmerk van de klantenservice van een bedrijf

Je klant herkennen en begrijpen

Je wil er zijn voor je klant wanneer hij je nodig heeft. En de onnodige drempels in jullie interactie voorkomen. Je klant wil zich niet opnieuw voorstellen als jij zijn gegevens al hebt. En het liefst wil de klant dat je zijn taal spreekt. Letterlijk én figuurlijk.

Wat de technologie van Sinch uniek maakt is dat het niet vanuit technologie is geredeneerd, maar vanuit de menselijke taal.

Daar zijn waar je klant is

Door Sinch als partner aan ons portfolio toe te voegen, zorgen wij ervoor dat jouw organisatie via meerdere kanalen te bereiken is.

Zo geef je je klant de mogelijkheid om jouw organisatie te benaderen op het tijdstip en via het kanaal dat hen uitkomt. Of dat nu via de telefoon, Instagram of een geïntegreerde chatbot is.

Werkdruk blijvend verlagen

De gespreksgeschiedenis en de context van iedere klantinteractie wordt opgeslagen binnen één platform. Dit maakt het makkelijk voor jouw klant; ze hoeven zichzelf niet te herhalen. 

Ook jouw agents hebben er ook profijt van. Zij kunnen eenvoudig bij de benodigde klantinformatie zodat zij snellere, gepersonaliseerde ondersteuning kunnen bieden.

Inspelen op de toekomst met de voicebot

Naast geavanceerde chatbot-technologie, worden voicebots steeds krachtiger en slimmer. Zo kun je van een callcenter met IVR of Voice Assistent groeien naar een conversational voicebot die met behulp van artificial intelligence klanten individueel begrijpt en begeleidt naar een oplossing.

Met krachtige spraak- en taalherkenning is dit een goed hulpmiddel om je klant snel en goed te bedienen.

Chatlayer van Sinch + Sparkcentral = managed asynchronous conversations

Chatlayer, een ai-chatbot oplossing van Sinch, koppelen we aan Hootsuite. Waarom? Om conversaties nog beter te managen en live interacties met medewerkers toe te voegen.

In Chatlayer ontwerpen we de chatconversaties van de chatbot en voeren we deze automatisch uit. De menselijke interacties, dus de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker, voeren we uit via Hootsuite. De twee platformen zijn samen een goed huwelijk.

 

""

Wil je weten hoe wij je samen met Chatlayer by Sinch kunnen ondersteunen bij het inzetten van conversational oplossingen?

Neem dan contact op met Dennis Koorn

+31 6 346 58 510
[email protected]

ANDERE  PARTNERS

Logo's partners | Dialog Group
Precisely
Chatlayer | partner Dialog Group
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Precisely
Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Group
Chatlayer | partner Dialog Group
Dialog Group - Technology partner - Smart Communications
Dialog Group - Technology partner - Quadient
Dialog Group - Technology partner - Crawford Tecnologies
Macro4 | Partner | Dialog Group