ONZE VISIE

Succes begint bij betrokkenheid van klanten en medewerkers. Lees meer over onze visie.

Wij geloven dat het beste bedrijfsresultaat ontstaat door betrokkenheid. Betrokkenheid van klanten én van medewerkers, dat is onze visie. Alleen door een sterke combinatie van slimme klantinteractie en efficiënt samenwerken kun je het beste resultaat halen. Daar komt de basis van onze succesformule 1+1=3 vandaan.

 

“Medewerkers hebben met de juiste tools grote invloed op de klantloyaliteit en groei van je onderneming.”

BETROKKEN MEDEWERKERS

BETROKKEN KLANTEN

VAN KLANTGERICHT DENKEN NAAR KLANTGERICHT DOEN

ONZE KERNWAARDEN

betrokken-medewerkers

BETROKKEN MEDEWERKERS

Door je IT landschap in te richten met een klantinteractielaag, stel je medewerkers in staat om excellente klantinteracties aan te gaan. Je creëert grip op klantinteractie via alle communicatiekanalen en gebruikt inzichten om verbeteringen door te voeren.

Het effect: medewerkers zien resultaat van hun inspanningen; ideeën komen sneller tot bloei; er ontstaat een betere interne samenwerking want silo’s verdwijnen. Wil je weten hoe je deze stap kunt zetten?

betrokken-medewerkers
betrokken-klanten

BETROKKEN KLANTEN

Door digitale processen zowel aan de klantkant als intern te optimaliseren, onderscheid je je in de markt. Je klant kan sneller, eenvoudiger en efficiënter zijn zaken bij jou regelen. Daarnaast gaat het niet ten koste van persoonlijke ervaring: integendeel. Je kunt frictieloze klantreizen over alle communicatiekanalen aanbieden en je klant ervaart ook digitaal een sterk persoonlijk klantcontact.

Het effect: minder fouten, betere klantbeleving en hogere klantbetrokkenheid. Wil je weten hoe je dit bereikt?

 

pre-scan-klantgericht-doen

VAN KLANTGERICHT DENKEN NAAR KLANTGERICHT DOEN

Als je betrokken medewerkers combineert met betrokken klanten, dan ben je in staat om je bedrijfsresultaat te optimaliseren. Met een klantinteractielaag stel je je medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen en klanten optimaal te bedienen. En ook digitaal de verbinding aan te gaan met klanten.

Het effect: blije klanten en medewerkers en groei voor je organisatie!

 

pre-scan-klantgericht-doen

HIER KUN JE OP REKENEN ALS JE MET ONS SAMENWERKT

Deze kernwaarden zijn het DNA van Dialog Groep. Het zijn de belangrijkste drijfveren voor de manier waarop wij werken, bepalen onze basishouding en geven richting aan ons gedrag.

ONZE KERNWAARDEN

Onze communicatie en oplossingen zijn simpel. We staan met beide benen op de grond en het is eenvoudig zaken doen met ons.

Zakendoen is mensenwerk en mag leuk zijn. We kennen onze markt en klanten. We zijn trots, toegankelijk en blijven altijd onszelf.

We komen afspraken na. We zijn niet perfect, wel integer en transparant. We willen op een ethische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier met elkaar omgaan en zakendoen.

We zijn een platte organisatie met ondernemende mensen. We zijn innovatief, kunnen snel resultaat leveren en meebewegen.