Onze consultant vertelt: Hugo Van Speybroeck

Interview met: Hugo Van Speybroeck – senior consultant

‘17 jaar geleden werd ik benaderd door een headhunter kantoor in Leuven. Ze zochten iemand die een allround IT-profiel heeft en tegelijkertijd graag met klanten in contact staat. Een rol die mij op het lijf geschreven is. Ik heb daarom niet lang getwijfeld en ben de uitdaging bij Dialog Group in België aangegaan. Inmiddels heb ik al 25 jaar ervaring in de IT-sector.’

Hugo: ‘De klanten waar ik voor werk zijn met name organisaties in België en Luxemburg. Ik leer ontzettend veel door de variëteit aan klanten. Er is altijd voldoende uitdaging. Net als Hans vind ik het leuk om projecten van A tot Z mee te maken. Als consultant heb je een grote

verantwoordelijkheid. Op de noden van een klant moet je snel inspelen. Soms zijn deze ingewikkelder dan je vooraf hebt ingeschat, maar met alle kennis en ervaring in onze organisatie kunnen we altijd een oplossing vinden.

Plezier hebben in mijn werk vind ik belangrijk. Ik wil met mijn kennis de vraag van de klant altijd met enthousiasme kunnen beantwoorden. Als ik iets nog niet weet, dan leer ik het. Naast mijn werk als consultant ben ik graag met muziek bezig. Ik speel basgitaar en drum. Daarnaast heb ik samen met mijn jongste dochter Lina een oude hobby opgepakt: judo. Hier kan ik mijn ei in kwijt.’

MEER INSPIRATIE

Customer serviceSelfservice
Wettelijke verplichtingen die leads genereren: hoe je proactief contact onderhoudt met beleggende klanten

Wettelijke verplichtingen die leads genereren: hoe je proactief contact onderhoudt met beleggende klanten

Proactief contact onderhouden met beleggende klanten is in de praktijk best een uitdaging voor advieskantoren. Dit kan ertoe leiden dat het contact met de klant verwatert en hiermee ook het zicht op de passendheid van het beleggingsadvies, ook al wordt dit geëist door de toezichthouder. NNEK en Dialog Group zien vooral kansen....

Lees meer

Customer experienceCustomer serviceDigitale transformatieOmnichannel
Digitale toegankelijkheid gaat verder dan een pdf

Digitale toegankelijkheid gaat verder dan een pdf

Een persoon met een auditieve beperking wordt nooit een tevreden klant als de enige manier om met jouw organisatie te communiceren via de telefoon is. Terwijl een persoon met een visuele beperking geen informatie wil ontvangen via een video. Maar ook een persoon zonder een beperking kan tegen problemen aanlopen in contact met jouw organisatie....

Lees meer

Share This