Dialog Group logo | Dialog Group

Onze consultant vertelt: Hugo Van Speybroeck

Interview met: Hugo Van Speybroeck – senior consultant

‘17 jaar geleden werd ik benaderd door een headhunter kantoor in Leuven. Ze zochten iemand die een allround IT-profiel heeft en tegelijkertijd graag met klanten in contact staat. Een rol die mij op het lijf geschreven is. Ik heb daarom niet lang getwijfeld en ben de uitdaging bij Dialog Group in België aangegaan. Inmiddels heb ik al 25 jaar ervaring in de IT-sector.’

Hugo: ‘De klanten waar ik voor werk zijn met name organisaties in België en Luxemburg. Ik leer ontzettend veel door de variëteit aan klanten. Er is altijd voldoende uitdaging. Net als Hans vind ik het leuk om projecten van A tot Z mee te maken. Als consultant heb je een grote

verantwoordelijkheid. Op de noden van een klant moet je snel inspelen. Soms zijn deze ingewikkelder dan je vooraf hebt ingeschat, maar met alle kennis en ervaring in onze organisatie kunnen we altijd een oplossing vinden.

Plezier hebben in mijn werk vind ik belangrijk. Ik wil met mijn kennis de vraag van de klant altijd met enthousiasme kunnen beantwoorden. Als ik iets nog niet weet, dan leer ik het. Naast mijn werk als consultant ben ik graag met muziek bezig. Ik speel basgitaar en drum. Daarnaast heb ik samen met mijn jongste dochter Lina een oude hobby opgepakt: judo. Hier kan ik mijn ei in kwijt.’

MEER INSPIRATIE

Customer experienceDigitale klantinteractieDigitale transformatieSelfservice
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector _ Dialog Group
Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

Leer hoe Digitale Selfservice in de B2B-sector de klanttevredenheid, efficiëntie en klantloyaliteit verhoogt door toegankelijkheid, personalisatie en controle te bieden. Ontdek praktische tips om deze waardevolle relaties te maximaliseren en de connectie met jouw klanten te versterken.

Lees meer

Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer service
geoffrey insurance | Dialog Group
Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video's te gebruiken. Deze video's, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

Lees meer

Customer experienceDigitale klantinteractie
video en klantbeleving | Dialog Group
Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video's de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video's.

Lees meer