Dialog Group logo | Dialog Group

Dialog Groep breidt internationale activiteiten uit naar DACH-regio

door | Nieuws

Bunnik/Marburg – 3 februari 2022 – Dialog Groep, solutions integrator op het gebied van klantinteractie, is gestart met een nieuwe vestiging in Marburg, Duitsland. Naast Nederland, België en Luxemburg biedt de solutions integrator haar klantcommunicatie-oplossingen en diensten ook aan in de DACH-regio: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Dialog Groep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke solutions integrator op het gebied van klantinteractie en klantcommunicatie (CCM). Voor zowel enterprise- als top mkb-organisaties. Daarmee is al een goede basis voor internationale groei gelegd.

Achim Schuch & Patrick Roelandt | Dialog Groep

Duitsland wacht een digitaliseringsslag

Volgens Patrick Roelandt, algemeen directeur Dialog Groep, staat Duitsland aan de vooravond van een digitaliseringsslag. Patrick: ‘De digitaliseringsslag in Duitsland is sinds de coronapandemie versneld. Wij denken, op basis van de kennis en de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan, daar veel waarde aan toe te voegen. Vandaar onze tagline ‘digital interaction made easy’.’

Ian Healy | Dialog Groep

Patrick Roelandt: ‘De digitaliseringsslag in Duitsland is sinds de coronapandemie versneld. Wij denken, op basis van de kennis en de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan, daar veel waarde aan toe te voegen.’

Focus op ervaring en groei

Patrick Roelandt verwacht dat de vestiging in Duitsland de komende jaren gaat groeien: ‘Inmiddels is er al een eerste klant en lopen er diverse gesprekken. Ook krijgen we sterke support van onze belangrijkste leverancier Precisely.

Nieuwe Duitse collega: Achim Schuch

De vestiging wordt geleid door Achim Schuch, die al bijna 20 jaar in de Duitse CCM-markt actief is. Hij heeft gewerkt voor onder andere Unisys, HP en Crawford Tech. Achim: ‘Ik ken Dialog Groep al jaren en zie kans om mijn kennis van de Duitse markt en de ontwikkelingen daar te combineren met de kennis, partnerships en technologie van de onderneming. We delen daarnaast dezelfde normen en waarden. In de DACH-regio gaat de daadkracht, snelheid en flexibiliteit van Dialog Groep het verschil maken. Ik ben ervan overtuigd dat dit een succesvolle combinatie is.’

 

In verband met deze nieuwe stap richting de DACH-regio wordt de Nederlandse handelsnaam van Dialog Groep aangepast naar het Engelstalige Dialog Group.
Achim Schuch | Dialog Groep

RELEVANTE ARTIKELEN

Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video’s te gebruiken. Deze video’s, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video’s de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video’s.