Dialog Groep breidt internationale activiteiten uit naar DACH-regio

door | Nieuws

Bunnik/Marburg – 3 februari 2022 – Dialog Groep, solutions integrator op het gebied van klantinteractie, is gestart met een nieuwe vestiging in Marburg, Duitsland. Naast Nederland, België en Luxemburg biedt de solutions integrator haar klantcommunicatie-oplossingen en diensten ook aan in de DACH-regio: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Dialog Groep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke solutions integrator op het gebied van klantinteractie en klantcommunicatie (CCM). Voor zowel enterprise- als top mkb-organisaties. Daarmee is al een goede basis voor internationale groei gelegd.

Achim Schuch & Patrick Roelandt | Dialog Groep

Duitsland wacht een digitaliseringsslag

Volgens Patrick Roelandt, algemeen directeur Dialog Groep, staat Duitsland aan de vooravond van een digitaliseringsslag. Patrick: ‘De digitaliseringsslag in Duitsland is sinds de coronapandemie versneld. Wij denken, op basis van de kennis en de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan, daar veel waarde aan toe te voegen. Vandaar onze tagline ‘digital interaction made easy’.’

Ian Healy | Dialog Groep

Patrick Roelandt: ‘De digitaliseringsslag in Duitsland is sinds de coronapandemie versneld. Wij denken, op basis van de kennis en de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan, daar veel waarde aan toe te voegen.’

Focus op ervaring en groei

Patrick Roelandt verwacht dat de vestiging in Duitsland de komende jaren gaat groeien: ‘Inmiddels is er al een eerste klant en lopen er diverse gesprekken. Ook krijgen we sterke support van onze belangrijkste leverancier Precisely.

Nieuwe Duitse collega: Achim Schuch

De vestiging wordt geleid door Achim Schuch, die al bijna 20 jaar in de Duitse CCM-markt actief is. Hij heeft gewerkt voor onder andere Unisys, HP en Crawford Tech. Achim: ‘Ik ken Dialog Groep al jaren en zie kans om mijn kennis van de Duitse markt en de ontwikkelingen daar te combineren met de kennis, partnerships en technologie van de onderneming. We delen daarnaast dezelfde normen en waarden. In de DACH-regio gaat de daadkracht, snelheid en flexibiliteit van Dialog Groep het verschil maken. Ik ben ervan overtuigd dat dit een succesvolle combinatie is.’

 

In verband met deze nieuwe stap richting de DACH-regio wordt de Nederlandse handelsnaam van Dialog Groep aangepast naar het Engelstalige Dialog Group.
Achim Schuch | Dialog Groep

RELEVANTE ARTIKELEN

Digitale toegankelijkheid gaat verder dan een pdf

Een persoon met een auditieve beperking wordt nooit een tevreden klant als de enige manier om met jouw organisatie te communiceren via de telefoon is. Terwijl een persoon met een visuele beperking geen informatie wil ontvangen via een video. Maar ook een persoon zonder een beperking kan tegen problemen aanlopen in contact met jouw organisatie….

Klantvriendelijk incasseren: focus op deze drie pijlers

Steeds meer instellingen, bedrijven en incassobureaus kijken kritischer naar hun betaal- en incassoprocessen. Misschien ben jij daar op dit moment ook wel mee bezig. In dit artikel lees hoe je betalingen en incasso’s klantvriendelijker, persoonlijker en geautomatiseerd kunt maken, tegen lagere operationele kosten.

Share This