Dialog Group logo | Dialog Group

LEISURE & TRAVEL

Win klanten voor het leven met hyper gepersonaliseerde service.

βœ” Hoge klanttevredenheid en klantretentie
βœ” 24/7 digitale customer service
βœ” Gepersonaliseerde customer journeys

Optimaliseer de digitale reis van je gast

Altijd, via ieder kanaal bereikbaar zijn zodat je gasten een onbezorgde tijd kunnen beleven? Dat kan! Biedt een persoonlijke service die in elk kanaal een 9+ waard is. Op die manier investeer je in klantvertrouwen en een langdurige relatie. Ook in zware economische tijden, wanneer vrijetijdsbesteding geen noodzaak is voor de consument.

Maar waar begin je? Wij helpen je om jouw customer journey digitaal te optimaliseren, zodat je gast in elke fase van de klantreis via alle touchpoints een excellente service ervaart. Niet alleen door het inzetten van slimme, technologische oplossingen. Maar ook door je marketingafdeling te verbinden met de IT-afdeling en klantenservice.

Zo wordt de interactie tussen je gast en je organisatie hyperpersoonlijk en effectief. Je overstijgt het vertrouwen van je gast – daar wordt hij enthousiast van… en jij ook. Wedden dat jouw gasten niet kunnen wachten met boeken?

FEITEN EN CIJFERS

%

van de mensen onder de 36 jaar boeken online een accommodatie. Dit percentage gaat komende jaren stijgen.

%

van de reizigers vindt het belangrijk om een reis via hun smartphone te kunnen plannen of boeken. Soepel klantcontact vanaf een mobile device is daarom cruciaal voor een goede customer experience

Bron:

%

van de reizigers bekijkt online video’s voordat ze beslissen waar ze op vakantie gaan en 45% boekt hun reis meteen na het kijken van een video

Onze belofte: grip op al je klantinteracties

De interactie die je met een gast hebt, is vaak versplinterd over verschillende kanalen, systemen, processen en afdelingen. Wij zorgen ervoor dat al je digitale klantinteracties persoonlijk en frictieloos verlopen, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Dit doen wij met behulp van onze klantinteractielaag.

Het resultaat? Een schaalbare customer service, een gestroomlijnd proces, een groeiende omzet én meer tevreden gasten.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR LEISURE & TRAVEL



Selfservice

Steeds meer gasten omarmen selfservice. Geef ze dus die mogelijkheid. Stap eens in de schoenen van je gast. Hoe fijn is het als je zelf je wijzigingen of wensen kunt doorgeven, zonder erom te moeten vragen? Kies voor een klantportaal, een digitale collega of een voicebot met artificial intelligence.

ο‡Ž

Omnichannel

De online experience moet net zo goed zijn als de offline experience. Met een omnichannel strategie sluiten al je touchpoints naadloos op elkaar aan. Een zorgeloze vakantie in het buitenland, met een uitstekende 24/7 customer service vanuit het thuisland. Dát is zorgen voor je gast.



Conversational intelligence

Geautomatiseerde conversaties die bijna niet meer te onderscheiden zijn van menselijke conversaties. Dat biedt conversational intelligence. Laat een bot repeterende vragen en werkzaamheden afhandelen, zodat jij meer tijd hebt voor converterende of belangrijke vragen.

l

Ondertekening, autenticatie en authorisatie

Werk je veel met offertes en officiële documenten? Dan wil je een digitaal ondertekenproces eenvoudig én veilig inrichten. Met onze ondertekenen en authenticatie mogelijkheden maak je het je gast makkelijk en weet je zeker dat de gast degene is wie jij denkt dat hij is. Meer over intelligente formulieren.

TEVREDEN OPDRACHTGEVER:

Dialog Group heeft ons geholpen om flexibeler en gastgerichter in onze communicatie te worden én tegelijkertijd zijn we kostenefficiënter geworden. Win-Win-Win. Dialog Group heeft tijdens de implementatie zowel in design als in configuratie altijd zeer actief met ons meegedacht door hun uitgebreide kennis van de techniek te combineren met inlevingsvermogen in ons bedrijf en onze gasten. Dit onderscheidt Dialog Group zowel als implementatiepartner als servicepartner in de vele jaren dat we nu samen werken.

Fenny van den Broek
Director IT | Director Transformation
Landal GreenParks

Dialog Group - opdrachtgevers - Landal GreenParks

OPLOSSINGEN PER AFDELING

IT

Zet als moderne interne dienstverlener bestaande systemen naar je hand voor betere klantinteracties.

KLANTENSERVICE

Maak het makkelijk, frictieloos en leuk voor je klant om zaken met jou te doen.

MARKETING & INNOVATIE

Win klanten voor het leven door interacties écht persoonlijk te maken.

WAAROM JE OP ONS KUNT REKENEN

30+ jaar ervaring

We weten tegen welke uitdagingen jij aanloopt

Certificeringen

ISAE3000, ISO27001,
FSQS-NL, EcoVadis Zilver, NEN7510

Technologiepartners

Die je helpen excellente klantbelevingen te realiseren

80+ professionals

Die snappen welke drempels jouw klant ervaart

ο»ΏBenelux & DACH

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland

Alles waarmee we je kunnen helpen in één overzicht

Vul je gegevens in en download de company leaflet van Dialog Group:

Accepteer marketing-cookies om dit formulier in te schakelen.