Als onderdeel van onze ‘Klantgericht doen’ -webinars is op donderdag 15 april om 15.00 uur ons webinar: ‘De connected customer verwacht een connected company’.

In deze snelle wereld met veel communicatiekanalen, snelle interacties en asynchrone communicatie wordt nu veel gesproken over de ‘connected customer’. Het CX-denken van de afgelopen jaren resulteerde in veel nieuwe functietitels, cultuurprogramma’s en meer outside-in denken. Een goede ontwikkeling, maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie er ook echt klaar voor is om de connected customer goed te kunnen bedienen? In plaats van eerst beloftes te doen en verwachtingen te wekken die je uiteindelijk niet waar kunt maken. Wij praten dan ook over de connected company als voorwaarde voor de connected customer.

Gastspreker Rien Brus, Aegon

In dit webinar geeft Rien Brus zijn visie op de ‘connected customer’ en hoe je jouw organisatie in beweging zet naar customer obsession. Rien legt uit dat connected zijn met je customer niet iets is wat je boven op je product doet, maar dat het eigenlijk de essentie en het bestaansrecht is van je organisatie.

Rien is Global Vice President of Customer Strategy bij Aegon en international keynote speaker. Hij begeleidt de Aegon-groep op internationaal niveau in de transformatie van een productgerichte verzekeraar naar een klantgerichte dienstverlener. In praktijk betekent dat hij met zijn team werkt op het snijvlak van Customer Experience en Change Management.

Rien Brus

Naast zijn werkzaamheden als Global Vice President Customer Strategy bij Aegon NV, begeleidt Rien af en toe andere bedrijven bij het verbeteren van hun klantgerichtheid en geeft lezingen bij bedrijven, universiteiten en (business) schools in Nederland en voor het Nederlands Marketing Instituut (NIMA).

 

 

Het motto van Rien is: buiten winnen = binnen beginnen. Wat hem drijft op het gebied van CX is het matchen van de employee experience met de klantervaring in zowel een digitale als human services omgeving.

Rien Brus (Drs R Brus MM RM CCXP)

Dit webinar geeft je inzicht in:

  • NHoe je binnen je organisatie stuurt op een gelijkluidende CX visie en ‘connected zijn’ .
  • NHoe je binnen je organisatie eenduidige en gerichte customer journeys mogelijk maakt.
  • NWat de impact is van de ‘connected customer’ op je klant(contact)strategie.
  • NHoe je afdelingen beter laat samenwerken om interacties écht persoonlijk te maken.
  • NHoe je het makkelijk, frictieloos en leuk maakt voor je klant om zaken met jou te doen.

Met als resultaat dat iedereen bij jouw organisatie klant wil zijn èn blijven.

De belofte voor dit webinar

Aan het einde van dit webinar begrijp je wat de essentie is van ‘connected’ zijn met je ‘customer’? Wat de essentie is van het bieden van een onderscheidende Customer Experience. En hoe je je eigen organisatie anders laat denken over de essentie van de ‘connected customer’. En begrijp je waarom je eerst bij je organisatie moet beginnen om de connected customer tevreden te kunnen houden. Niet vanuit afdelingen of territorium-denken, maar vanuit één Connected Company en echt klantgericht doen.