Dialog Group logo | Dialog Group

VIP congres 2023

Terugblik op een geweldig evenement

VIP_Congres_banner_Linkedin_deelnemer - Dialog Group

Even terugblikken:

Wij waren erbij: het VIP CONGRES 2023

Bedankt voor je interesse in het VIP Congres op 4 juli 2023! We willen graag met je delen dat het evenement succesvol heeft plaatsgevonden en dat we enorm genoten hebben van de inspirerende dag.

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor dit evenement, maar we willen je graag een sfeerimpressie geven van de daadwerkelijke dag. Bekijk de foto’s en video’s hieronder om een glimp op te vangen van de bijzondere momenten die we hebben beleefd.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om de presentatie van Dialog Group, die tijdens het evenement is gegeven, aan te vragen. 

FOTOVERSLAG

Over het VIP Congres

Het VIP Congres 2023 is een groot evenement vol kennis, netwerkmogelijkheden en inspiratie. Naast een boeiend hoofdprogramma zijn er presentaties van meer dan 30 verschillende fintech- en insurtech-bedrijven en dienstverleners. Hierdoor krijg je inzicht in toekomstige (software)ontwikkelingen in de adviesmarkt en de nieuwste innovaties waar je direct op kunt inspelen. Wij zijn er dus ook bij en delen graag onze kennis over de Digitale Collega in de kennissessies. Ben je erbij?

Onze kennissessie:

Een Digitale Collega maakt jouw klantcontact schaalbaar en klanten en medewerkers blij

Een digitale collega neemt de herhalende taken over en helpt meerdere klanten tegelijkertijd, waardoor de medewerker meer tijd kan besteden aan de interessantere, complexere of winstgevendere klantgesprekken.

Zien is geloven. Een aanzienlijk percentage (25%) van alle jaarlijkse bankgaranties wordt verstrekt via Nationale Waarborg, waarbij de aanvraag van klanten wordt begeleid door hun digitale collega, Marjolijn. Tijdens deze sessie zal Nationale Waarborg uitleggen hoe Marjolijn werkt, welke overwegingen er zijn om een digitale collega in te zetten en welke voordelen Marjolijn nu al met zich meebrengt.

AAN HET WOORD WAREN:

Jan Verstegen
Managing consultant conversational
+31 6 216 82 527
[email protected]
LinkedIn: let’s connect

Antoinette Kalkman
Directeur Nationale Waarborg

LinkedIn: let’s connect

ONTVANG DE PRESENTATIE RECHTSTREEKS IN JE INBOX

Vul het formulier in en ontvang de presentatie rechtstreeks in je inbox. Zo kun je de waardevolle inzichten en kennis van onze kennissessie alsnog beleven.