Digital Marketeer (32-40 uur)

Solliciteer vóór 15 juni 2023

Kom bij ons werken als Digital Marketeer

Ben jij in staat om onze strategische visie door te vertalen naar een aansprekende contentstrategie aan de hand van het See-Think-Do-Care model?

Ben je geïnteresseerd in de wereld van customer experience management (CXM) en ontwikkelingen op het gebied van conversational AI?

Schrik je niet van IT-termen en lijkt het je leuk hier meer over te leren?

Is het antwoord op deze vragen een volmondige JA, dan zijn wij vast en zeker op zoek naar jou!

We zijn voor ons Sales & Marketing team in Nederland op zoek naar een ervaren Digital Marketeer.

Wat ga je doen?

Als Digital Marketeer bij Dialog Group:

vind je het leuk om de laatste ontwikkelingen in je vakgebied in de gaten te houden. Content creëren met behulp van artificial intelligence? Ja, kom maar op!
✓ …ben je verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en versturen van gerichte campagnes als onderdeel van de contentkalender en vul je deze met blogs, expertise-artikelen, klantcases, social posts, whitepapers, video’s, podcasts, vlogs; noem het maar op. Uiteraard krijg je hierbij hulp van je collega’s en externe partners. 
✓ …monitor je de resultaten van je online marketingactiviteiten, en stuur je deze bij waar nodig om de beoogde doelstellingen te behalen.
✓ …maak je optimaal gebruik van SEO/SEA en LinkedIn ads.
✓ …werk je samen met je vaste collega’s en externe partners die jou ondersteunen en adviseren.

Zo ziet één van jouw werkdagen eruit:

8.30 uur: Je werkdag begint op ons kantoor in Bunnik. We doen dat tegenwoordig niet meer elke dag, maar bijvoorbeeld 2 dagen in de week. Misschien start je een half uurtje eerder of een half uurtje later. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Je kijkt even hoe de (e-mail) campagne van gisteren gepresteerd heeft en welke vervolgactie daar het beste bij past.

9.30 uur: Het marketingoverleg begint! Samen met je collega’s bekijk je de online marketingresultaten van de afgelopen week, brainstorm je de invalshoek van een nieuw webinar, interview of iets als een blog, vlog of podcast. Vervolgens weet je je collega’s ervan te overtuigen waarom een websitepagina anders ingedeeld moet worden om meer leads te genereren.

11.30 uur: Je noteert de acties die voor jou uit het marketingoverleg zijn gekomen en beantwoord een paar e-mails en Teams-berichten van collega’s.

12.00 uur: Pauze aan de lunchtafel! Vers fruit ligt voor je klaar.

12.30 uur: Er moet een campagne opgezet worden voor een webinar dat over een paar weken plaatsvindt. Je stelt een pakkende tekst op voor de landingspagina op de website. Vervolgens werk je een social media en e-mailplanning uit, zodat onze doelgroep straks van het webinar afweet.

14.30 uur: Tijd om te focussen op een marketing automation flow. Wanneer een lead een webformulier invult, wil jij dat diegene vervolgens geautomatiseerd, verspreid over een paar weken, een aantal interessante e-mails ontvangt over het desbetreffende onderwerp. Je denkt dus na over het inrichten van een flow en bespreekt dit met de collega die deze flow gaat bouwen en testen. Dat doe je misschien wel het liefst vanuit huis, dus je pakt je spullen en gaat thuis verder werken.

16.30 uur: Pling! Een collega stuurt je via Teams een leuke foto op van een training die ze net hebben afgerond. Of je daar iets mee kunt? Jazeker! Je stelt je collega een paar vragen zodat je weet wat ze hebben geleerd, van wie en waarom, zodat je daar een leuke social media post van kunt maken. Deze post je vervolgens op LinkedIn.

17.00 uur: Je dag zit erop. Je bekijkt je agenda voor de volgende dag en sluit daarna je laptop af.

Laura, onze voormalige Digital Marketeer:
‘’Als je op zoek bent naar een werkgever waar je écht wordt gezien, dan zit je bij Dialog Group op de juiste plek. Het is een werkgever die zijn werknemers op de eerste plaats zet. Je krijgt genoeg kansen om te blijven leren. Maar ook om aan te geven welke werkzaamheden niet bij je passen. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en weet zeker dat jij dat ook gaat hebben.’’

Wat hebben wij jou te bieden?

Het is een functie voor 32 tot 40 uur per week waarbij werkdagen in onderling overleg worden afgestemd. We werken hybride, dit houdt in dat je een deel van je werkweek vanuit huis werkt en een deel op ons kantoor in Bunnik waar je andere collega’s ontmoet. We werken met een eigen Performance Management Systeem waarin alle ruimte aanwezig is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Heb je ervaring opgedaan in de wereld van banken, verzekeringsmaatschappijen, advieskantoren, energieleveranciers, of telco’s, dan is dat een pré.
Je bent in staat om complexe materie om te zetten in begrijpelijke en inspirerende content. En natuurlijk is iedereen binnen Dialog Group bereid je hiermee te helpen. En ChatGPT ook 😉.
Je weet hoe WordPress werkt. Je hoeft geen diepe technische kennis te hebben, maar je kunt wel zelf een pagina aanmaken, de metadescription invullen en inschatten wat de impact van bepaalde werkzaamheden zijn.
Je hebt kennis van, en ervaring met, SEO en Google Ads.
Getting things done: Je bent een kei in het overzicht bewaren, je vindt het niet erg om de planning te bewaken en bij collega’s aan te kloppen om informatie te verzamelen.
Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend. En schrijf je ook nog een woordje in het Frans of Duits, dan is dat mooi meegenomen.
Je vindt het leuk om te blijven leren en de laatste ontwikkelingen in je vakgebied in de gaten te houden.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature binnen Dialog Group? Stuur dan jouw motivatie en CV vóór 15 juni a.s. aan Karen van Vliet, HR Manager. Zij is bereikbaar via [email protected]

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen, dan kun je terecht bij Dennis Koorn, Manager Sales & Marketing. Hij is bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 06-34658510.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.