VACATURE: CONSULTANT (32-40 uur p.w.)

Solliciteer vóór 31 mei 2022

Jouw volgende stap als consultant?

Heb jij een aantal jaren ervaring opgedaan als consultant en ben je nu toe aan een volgende stap? Dialog Group heeft voor jou een mooie uitdaging! We breiden ons Competence Center voor Objectif Lune graag uit met een ervaren Consultant (40 uur per week, 32-36 is bespreekbaar).

Solliciteer vóór 31 mei 2022

Wat ga je doen?

Binnen het Objectif Lune Competence Team ben jij de expert bij onze klanten. Je houdt je bezig met het vormgeven van het competence center en het up-to-date houden van ons partnership met Objectif Lune. Je toetst de implementatieplannen en geeft daarbij de mogelijke technische knelpunten en/of verbeterpunten aan. Je gaat in gesprek met de klant over jouw bevindingen en aanbevelingen.

Daarnaast zet je jouw expertise in door proactief met klanten te praten om hun vragen en uitdagingen te begrijpen, hun wensen verder te analyseren en deze te vertalen naar oplossingen en aanvullende dienstverlening. En natuurlijk voer je zelf ook de opdrachten bij de klant uit, alleen dan wel met collega’s van Dialog Group. Een dag als consultant is nooit hetzelfde, klanten stellen je dagelijks voor nieuwe uitdagingen.

Dit hebben wij jou te bieden:

Het is een fulltime functie voor 40 uur per week. Wil je 32 of 36 uur werken, dan is dat zeker bespreekbaar. We werken hybride dat inhoudt dat je een deel van je werkweek bij de klant werkt en een deel vanuit een andere werkplek. Dat kan vanuit huis maar nog liever zien we je op ons kantoor waar je ook andere collega’s ontmoet. Op dit moment werken wij aan een nieuw Performance Management Systeem waarin alle ruimte aanwezig is voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie wij zoeken:

  • NJe beschikt over hbo werk- en denkniveau en Nederlands is je moedertaal.
  • NJe hebt aantoonbare werkervaring als consultant.
  • NJe beschikt over actuele kennis van de Objectif Lune componenten.
  • NBij voorkeur ben je gecertificeerd.
  • NKennis van Connect, Designer, Workflow en Datamapper zijn vereisten.
  • NHTML, CSS, Javascript en JQuery kennen geen geheimen voor jou.
  • NJe kunt goed luisteren en bent niet te bescheiden.
  • NJe durft initiatief te nemen en hebt de ambitie om te groeien.
  • NJe volgt de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied om zo bij te dragen aan de verdere professionalisering van het Objectif Lune competence center binnen Dialog Group.

Is dit een functie die bij jouw past?

Heb je interesse in deze nieuwe functie binnen Dialog Group, stuur dan jouw motivatie en CV vóór 31 mei 2022 aan Karen van Vliet, HR Manager. Zij is bereikbaar via recruitment@dialoggroup.eu

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen, dan kun je terecht bij Rob van Barlingen, manager Dialog Services. Hij is bereikbaar via rob.vanbarlingen@dialoggroup.eu of telefonisch via 030-6566140.

Een Pré Employment Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ONS ALVAST BETER LEREN KENNEN?

LEES DEZE BLOGS:

Share This