Dialog Group logo | Dialog Group

THE FUTURE OF ENGAGEONE 2021

Terugblik op onze klantenbijeenkomsten in Nederland en België

Sfeerimpressie & slides van The Future of EngageOne

In de derde week van november ontvingen wij in Nederland en België een selecte groep klanten. Deze groep klanten werkt vanuit een IT-gerichte functie met EnagageOne, het CCM-platform van onze technologiepartner Precisely. Gedurende de dag werden onze klanten meegenomen in de laatste ontwikkelingen, toekomstvisie en updates van het platform. Als afsluiter gaf Bart Smets van de Belgische verzekeraar Corona Direct een inspirerende presentatie.

Accepteer statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

De bijeenkomst in Nederland

16 november 2021 in Beeld en Geluid, Hilversum

Onze Nederlandse klanten werden met een lunch en een kopje koffie ontvangen in Hilversum, in het Instituut voor Beeld en Geluid. Na de presentaties van o.a. Precisely en Corona Direct werd de dag afgesloten met een activiteit. Klanten konden kiezen tussen een korte tour over het Media Park van Hilversum of een rondleiding door de archieven van Beeld en Geluid. De dag werd afgesloten met een hapje en drankje.

Accepteer statistics, marketing cookies om deze video te bekijken.

De bijeenkomst in België

18 november in Brouwerij het Anker, Mechelen

Onze Belgische klanten werden ontvangen in het prachtige 17-eeuwse pand van Brouwerij Het Anker in Mechelen. De dag startte met een lekkere lunch. Voor een speciaalbiertje was het stiekem nog te vroeg. Maar nadat de presentaties waren afgerond en alle vragen waren beantwoord, was er tijd over voor een korte rondleiding door de brouwerij. Uiteraard werd de dag afgesloten met een lokaal speciaalbiertje.

BEKIJK DE PRESENTATIES EN SLIDES TERUG

Welkom door Patrick Roelandt – Dialog Groep
Download de slides | Bekijk de recording

EngageOne Communicate update – Chris Cummings, Precisely
Download de slides | Bekijk de recording

Road to EngageOne Digital – Technische demonstratie van digitale selfservice en data-driven experiences – Philippe & Michaël, Dialog Groep
Download de slides | Bekijk de recording

Roadmap EngageOne – Marcus Enger, Precisely
Vraag de slides aan, stuur een e-mail naar [email protected]

 

FOTOVERSLAG BIJEENKOMST NEDERLAND

FOTOVERSLAG BIJEENKOMST BELGIË