Marcel Wijnhorst aan de slag als strategic advisor bij Dialog Groep

door | Nieuws

Dialog Groep kondigt aan dat Marcel Wijnhorst (46) per 2 november is aangesteld als strategic advisor bij Dialog Groep. In deze functie is Marcel verantwoordelijk voor het adviseren van passende oplossingen op basis van klantbehoeftes. Dialog Groep is de lokale onafhankelijke solution provider en specialist op het gebied van digitale klantinteracties.

Met name grotere organisaties zijn bezig met digitaal innoveren. Toch is het zetten van de eerste stap vaak lastig. Marcel heeft kennis en ervaring met het implementeren van intelligente softwareoplossingen op het gebied van ICT, bedrijfsprocessen, wet -en regelgeving et cetera.

Marcel Wijnhorst: ‘’Ik wil graag voor een organisatie werken waar medewerkers, werkgeluk en teamwork op nummer één staan. Tijdens mijn eerste gesprekken met Dialog Groep werd keer op keer bevestigd dat medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid voor het bedrijf van groot belang zijn. Met deze volgende stap in mijn carrière kan ik mijn netwerk, relaties en partners de meest vooruitstrevende klantinteractieoplossingen adviseren. Om (digitale) klantinteractie sneller, makkelijker, veiliger en persoonlijker te maken. Hierdoor bieden wij de klanten van onze klanten de meest ultieme klantbeleving waarbij hun latente pijn, wensen en behoeftes worden vervuld.’’

Marcel Wijnhorst | Dialog Groep

Marcel Wijnhorst: ‘’Ik wil graag voor een organisatie werken waar medewerkers, werkgeluk en teamwork op nummer één staan.”

Met de komst van Marcel Wijnhorst kan Dialog Groep de behoeften van haar potentiële klanten nog beter meenemen in het ontwikkelen van digitale klantinteractieoplossingen. Volgens Patrick Roelandt, algemeen directeur & co-owner van Dialog Groep neemt Marcel een schat aan kennis mee over het vakgebied: ‘’Marcel neemt een groot netwerk en kennis mee van zowel het vakgebied, de oplossingen als de branches waarin we opereren. Daarnaast is hij als geen ander in staat om de verbinding te leggen met nieuwe klanten, wat Dialog Groep kan helpen verder te groeien. We zijn verheugd Marcel te verwelkomen bij ons team.’’

De komst van Marcel is onderdeel van een ambitieus groeiplan van Dialog Groep om de komende jaren verder uit te groeien als leidende onafhankelijke speler op het gebied van klantinteractie in de Benelux en daarbuiten.

LinkedIn Marcel Wijnhorst >>

Over Dialog Groep

Dialog Groep brengt met oplossingen en diensten in enkele weken flinke verbeteringen aan bij organisaties die uitdagingen hebben op het gebied van klantcontact. Onze experts snappen de drempels die jouw klant ervaart en kunnen hier ook de technische oplossingen voor bieden, bijvoorbeeld via eenvoudige digitale selfservice­oplossingen. Klantinteractie wordt daardoor persoonlijk, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Van slimme formulieren en persoonlijke, interactieve video tot aan conversational intelligence, geïntegreerd met digitale authenticatie, niets is ons te gek.

Dialog Groep werkt samen met de meest vooraanstaande innovatieve softwarebedrijven en marktleiders op het gebied van (digitale) klantcommunicatie. Hierdoor zijn we onafhankelijk en selecteren we voor onze opdrachtgevers de juiste oplossing. Altijd met dezelfde toewijding en focus op de ultieme klantbeleving.

Wil je ons beter leren kennen?

Vraag dan gratis het online magazine aan. Boordevol verhalen, klantcases en video’s van onze klanten, partners en medewerkers.

Vraag gratis aan en start direct met lezen:

Share This