Dialog Group logo | Dialog Group

HypoTop 2023

Jouw pad naar succesvol actief klantbeheer start dit jaar op dinsdag 13 juni vanaf 09.00 uur in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht)!

Hypotop in een notendop:

Datum & tijd: dinsdag 13 juni v.a. 09:00 uur
Plaats: Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht)

De keynote-spreker Loek Peters (bekend van o.a. de hitserie Penoza) opent HypoTop om 10.00 uur met een motiverende plenaire sessie over jouw rol als binnendienstmedewerker en hoe je de klant nog beter van dienst kunt zijn en aan je kantoor kan binden. Zo kun jij bijdragen aan een hogere goodwill voor het advieskantoor.

Tevens delen drie succesvolle Client Officers hun tips en tricks met jou. Je krijg bij de opening van de dag al direct praktische handvatten waar je de volgende dag direct mee aan de slag kan!

Interactieve workshop Nationale Waarborg i.s.m. Dialog Group

Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk! Namens Nationale Waarborg verzorgen wij een interactieve workshop waarbij je zelf kunt ervaren hoe een Digitale Collega werkt. In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe jou dit tijdswinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen.

Door actief klantbeheer goed in te regelen ondersteun en onderhoud je de financiële huishouding van je klanten. Het positieve gevolg hiervan is klantvertrouwen en dus klantbehoud. Door de kredietcrisis weten we dat vaste en tevreden klanten de kurk zijn waar het advieskantoor in onzekere tijden op drijft.

Hypotop-dialog-group

Spreker Jan verstegen
Managing consultant | Dialog Group
https://clientofficer.nl/jan-verstegen/

Er zijn verschillende workshops die dag, dus je hoeft er geen een te missen:

09:00 uur - Deuren open
09.45 uur t/m 10.40 uur | Plenaire opening

‘Maak de Ander Beter’-filosofie

Tijdens de vakbeurs voor de binnendienstmedewerker zal Loek Peters onder andere zijn ‘Maak de Ander Beter’-filosofie op het plenaire podium vertalen naar onze branche. Vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in televisieseries als Penoza, heeft hij deze werkwijze/filosofie voor het bedrijfsleven ontwikkeld. Uitgangspunt: de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen, want je bent zo goed als je de ander laat zijn.

Werken volgens de ‘Maak de Ander Beter’-filosofie vergroot het medewerker-ondernemerschap en zal de financieel adviseur doen beseffen dat hij zo goed is als de binnendienstmedewerker hem laat zijn. Jij dus! 

Spreker

  • Loek Peters
10.50 uur t/m 11.40 uur | workshop ronde 1

Workshop Lloyds Bank

‘Onderhoud en nazorg doe je samen’

Wat staat er nu écht over onderhoud en nazorg in de wet? En wat moet jouw kantoor precies regelen om daaraan te voldoen? In deze workshop leer je welke juridische verplichtingen er zijn. En hoe je deze het beste kunt gebruiken in de praktijk.

Spreker: Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO

Deze workshop word aangeboden door Lloyds BankWorkshop ABN AMRO
Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer?

Het afgelopen jaar zijn veel kantoren aan de slag gegaan met het onderwerp klantbeheer. Tijdens deze workshop kijken we naar de praktische kant van dit thema.  Hoe zorg je ervoor dat je data op orde komt, welke momenten grijp je aan om klanten te bellen en hoe pak je de communicatie aan? De volgende stap is om te kijken op welke manier je het verdienmodel kunt inrichten. Zijn klanten bereid te betalen voor continue service? Of is het verstandiger om dit per situatie te bekijken? In deze workshop bespreken we dit thema en krijg je de kans om met collega’s te discussiëren over wat voor jouw kantoor het beste werkt.

Spreker: Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie bij ABN AMRO intermediaire distributie

Deze workshop word aangeboden door ABN AMROWorkshop Guideology
‘Zó stuur je het gedrag van je klant!’
Echt waar: mensen nemen hun meeste beslissingen onbewust! Ook in financiële zaken. Geef daarom richting aan het gedrag van jouw klanten en prospects met gedragspsychologische technieken. Met de kennis en de juiste inzet daarvan maak ook jíj je actieve klantbeheer effectiever en je werk leuker. Daarom hebben we speciaal voor jou deze workshop laten ontwikkelen. Je leert in drie kwartier verschillende belangrijke technieken mét hun toepassing in jouw praktijk.

Deze workshop wordt verzorgd door gedragspsycholoog Mischa Coster en gedragsmarketeer Paul de Heer. Met hun bureau Guideology helpen zij financiële dienstverleners en adviseurs om het gedrag van klanten te begeleiden naar de beslissingen en daarop gebaseerd concreet gedrag door het gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken en strategieën uit de gedragspsychologie.

Sprekers: Paul de Heer, gedragsmarketeer & Mischa Coster, gedragspsycholoog bij Guideology

Deze workshop word aangeboden door GuideologyWorkshop Nationale Waarborg
Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!
In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Spreker: Jan Verstegen, Managing consultant bij Dialog Group

Deze workshop word aangeboden door Nationale WaarborgWorkshop Client Officer Platform
Meet de CO
I Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar. Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.

Deze workshop word aangeboden door het Client Officer PlatformWorkshop Dazure
Don’t be like the rest of them darling
Wat doe jij als je een 5 sterren review ontvangt van een klant? Stuur je dit door naar collega’s, geef je een like op het bericht of bel je de klant op om degene te bedanken voor zijn review? In deze workshop leer je hoe je signalen kunt herkennen en op welke manier je hier mee kunt omgaan. Zonder gebruik te maken van systemen, maar door alles langs de familie meetlat te leggen: ‘Wat zou je bij familie doen?’.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Rabobank
Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn – Laat zien dat je een expert bent.
Kom en blijf in contact met je (potentiële) klanten en deel waardevolle informatie met je netwerk. LinkedIn is een krachtige tool daarvoor in de gedigitaliseerde wereld. In deze korte LinkedIntraining leer je hoe je de verschillende onderdelen in je LinkedInprofiel kunt verbeteren, zodat je met je profiel kunt laten zien dat je een professional bent. Een professional met kennis van zaken, die vertrouwen uitstraalt. Je leert bovendien hoe je actief in contact kunnen komen en blijven met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door berichten te posten. Na de training kun je meteen je profiel aanpassen en het contact met je klanten versterken. Een actieve, inspirerende en leerzame training. Voor als je een extra stapje wil zetten voor je klanten.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Obvion
Durf jij er bij actief klantbeheer vol voor te gaan?
Als clientofficer kan jij van doorslaggevend belang zijn voor de klanten die bij jouw kantoor een hypotheek hebben afgesloten. Maar wat moet je dan doen? Wat is jouw rol als binnendienstmedewerk(st)er dan en hoe kun je de klant nog beter van dienst zijn? Sterker nog, hoe kun je de klanten binden aan jouw kantoor en daarmee ook bijdragen aan een hogere goodwill? Hoe zorg jij dat er een duurzame relatie met de klant ontstaat en hoe kun jij hier een waardevol onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden van maken? Ja, er zijn nog genoeg belemmeringen op dit thema, maar zeker ook kansen.  Denk aan communicatie. Communiceren is een belangrijk onderdeel van jouw vak. Hier kun jij het verschil maken en de verbinding maken met jouw klanten? Jij kunt van toegevoegde waarde zijn om de behoeften van de klant te herkennen en in jouw communicatie hierop aan te sluiten. We laten je zien hoe jij komt tot jouw aanpak, hoe jij helderheid kunt creëren naar de klant toe. Tijdens deze workshop belichten we echter graag de kansen en oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die jou helpen net die extra stap te maken en gewoon te beginnen. Met als resultaat een goed ingerichte nazorg en tevreden klanten. Doe jij mee?

Spreker: Monique Londema, Nederlandsche Planners Associatie

Deze workshop word aangeboden door Obvion

11.50 uur t/m 12.40 uur | Workshop ronde 2

Workshop Lloyds Bank

‘Onderhoud en nazorg doe je samen’

Wat staat er nu écht over onderhoud en nazorg in de wet? En wat moet jouw kantoor precies regelen om daaraan te voldoen? In deze workshop leer je welke juridische verplichtingen er zijn. En hoe je deze het beste kunt gebruiken in de praktijk.

Spreker: Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO

Deze workshop word aangeboden door Lloyds BankWorkshop ABN AMRO
Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer?

Het afgelopen jaar zijn veel kantoren aan de slag gegaan met het onderwerp klantbeheer. Tijdens deze workshop kijken we naar de praktische kant van dit thema.  Hoe zorg je ervoor dat je data op orde komt, welke momenten grijp je aan om klanten te bellen en hoe pak je de communicatie aan? De volgende stap is om te kijken op welke manier je het verdienmodel kunt inrichten. Zijn klanten bereid te betalen voor continue service? Of is het verstandiger om dit per situatie te bekijken? In deze workshop bespreken we dit thema en krijg je de kans om met collega’s te discussiëren over wat voor jouw kantoor het beste werkt.

Spreker: Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie bij ABN AMRO intermediaire distributie

Deze workshop word aangeboden door ABN AMROWorkshop Guideology
‘Zó stuur je het gedrag van je klant!’
Echt waar: mensen nemen hun meeste beslissingen onbewust! Ook in financiële zaken. Geef daarom richting aan het gedrag van jouw klanten en prospects met gedragspsychologische technieken. Met de kennis en de juiste inzet daarvan maak ook jíj je actieve klantbeheer effectiever en je werk leuker. Daarom hebben we speciaal voor jou deze workshop laten ontwikkelen. Je leert in drie kwartier verschillende belangrijke technieken mét hun toepassing in jouw praktijk.

Deze workshop wordt verzorgd door gedragspsycholoog Mischa Coster en gedragsmarketeer Paul de Heer. Met hun bureau Guideology helpen zij financiële dienstverleners en adviseurs om het gedrag van klanten te begeleiden naar de beslissingen en daarop gebaseerd concreet gedrag door het gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken en strategieën uit de gedragspsychologie.

Sprekers: Paul de Heer, gedragsmarketeer & Mischa Coster, gedragspsycholoog bij Guideology

Deze workshop word aangeboden door GuideologyWorkshop Nationale Waarborg
Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!
In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Spreker: Jan Verstegen, Managing consultant bij Dialog Group

Deze workshop word aangeboden door Nationale WaarborgWorkshop Client Officer Platform
Meet de CO
I Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar. Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.

Deze workshop word aangeboden door het Client Officer PlatformWorkshop Dazure
Don’t be like the rest of them darling
Wat doe jij als je een 5 sterren review ontvangt van een klant? Stuur je dit door naar collega’s, geef je een like op het bericht of bel je de klant op om degene te bedanken voor zijn review? In deze workshop leer je hoe je signalen kunt herkennen en op welke manier je hier mee kunt omgaan. Zonder gebruik te maken van systemen, maar door alles langs de familie meetlat te leggen: ‘Wat zou je bij familie doen?’.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Rabobank
Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn – Laat zien dat je een expert bent.
Kom en blijf in contact met je (potentiële) klanten en deel waardevolle informatie met je netwerk. LinkedIn is een krachtige tool daarvoor in de gedigitaliseerde wereld. In deze korte LinkedIntraining leer je hoe je de verschillende onderdelen in je LinkedInprofiel kunt verbeteren, zodat je met je profiel kunt laten zien dat je een professional bent. Een professional met kennis van zaken, die vertrouwen uitstraalt. Je leert bovendien hoe je actief in contact kunnen komen en blijven met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door berichten te posten. Na de training kun je meteen je profiel aanpassen en het contact met je klanten versterken. Een actieve, inspirerende en leerzame training. Voor als je een extra stapje wil zetten voor je klanten.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Obvion
Durf jij er bij actief klantbeheer vol voor te gaan?
Als clientofficer kan jij van doorslaggevend belang zijn voor de klanten die bij jouw kantoor een hypotheek hebben afgesloten. Maar wat moet je dan doen? Wat is jouw rol als binnendienstmedewerk(st)er dan en hoe kun je de klant nog beter van dienst zijn? Sterker nog, hoe kun je de klanten binden aan jouw kantoor en daarmee ook bijdragen aan een hogere goodwill? Hoe zorg jij dat er een duurzame relatie met de klant ontstaat en hoe kun jij hier een waardevol onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden van maken? Ja, er zijn nog genoeg belemmeringen op dit thema, maar zeker ook kansen.  Denk aan communicatie. Communiceren is een belangrijk onderdeel van jouw vak. Hier kun jij het verschil maken en de verbinding maken met jouw klanten? Jij kunt van toegevoegde waarde zijn om de behoeften van de klant te herkennen en in jouw communicatie hierop aan te sluiten. We laten je zien hoe jij komt tot jouw aanpak, hoe jij helderheid kunt creëren naar de klant toe. Tijdens deze workshop belichten we echter graag de kansen en oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die jou helpen net die extra stap te maken en gewoon te beginnen. Met als resultaat een goed ingerichte nazorg en tevreden klanten. Doe jij mee?

Spreker: Monique Londema, Nederlandsche Planners Associatie

Deze workshop word aangeboden door Obvion

12.40 uur t/m 13.30 uur | Lunch
13.40 uur t/m 14.30 uur | Workshop ronde 3

Workshop Lloyds Bank

‘Onderhoud en nazorg doe je samen’

Wat staat er nu écht over onderhoud en nazorg in de wet? En wat moet jouw kantoor precies regelen om daaraan te voldoen? In deze workshop leer je welke juridische verplichtingen er zijn. En hoe je deze het beste kunt gebruiken in de praktijk.

Spreker: Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO

Deze workshop word aangeboden door Lloyds BankWorkshop ABN AMRO
Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer?

Het afgelopen jaar zijn veel kantoren aan de slag gegaan met het onderwerp klantbeheer. Tijdens deze workshop kijken we naar de praktische kant van dit thema.  Hoe zorg je ervoor dat je data op orde komt, welke momenten grijp je aan om klanten te bellen en hoe pak je de communicatie aan? De volgende stap is om te kijken op welke manier je het verdienmodel kunt inrichten. Zijn klanten bereid te betalen voor continue service? Of is het verstandiger om dit per situatie te bekijken? In deze workshop bespreken we dit thema en krijg je de kans om met collega’s te discussiëren over wat voor jouw kantoor het beste werkt.

Spreker: Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie bij ABN AMRO intermediaire distributie

Deze workshop word aangeboden door ABN AMROWorkshop Guideology
‘Zó stuur je het gedrag van je klant!’
Echt waar: mensen nemen hun meeste beslissingen onbewust! Ook in financiële zaken. Geef daarom richting aan het gedrag van jouw klanten en prospects met gedragspsychologische technieken. Met de kennis en de juiste inzet daarvan maak ook jíj je actieve klantbeheer effectiever en je werk leuker. Daarom hebben we speciaal voor jou deze workshop laten ontwikkelen. Je leert in drie kwartier verschillende belangrijke technieken mét hun toepassing in jouw praktijk.

Deze workshop wordt verzorgd door gedragspsycholoog Mischa Coster en gedragsmarketeer Paul de Heer. Met hun bureau Guideology helpen zij financiële dienstverleners en adviseurs om het gedrag van klanten te begeleiden naar de beslissingen en daarop gebaseerd concreet gedrag door het gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken en strategieën uit de gedragspsychologie.

Sprekers: Paul de Heer, gedragsmarketeer & Mischa Coster, gedragspsycholoog bij Guideology

Deze workshop word aangeboden door GuideologyWorkshop Nationale Waarborg
Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!
In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Spreker: Jan Verstegen, Managing consultant bij Dialog Group

Deze workshop word aangeboden door Nationale WaarborgWorkshop Client Officer Platform
Meet de CO
I Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar. Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.

Deze workshop word aangeboden door het Client Officer PlatformWorkshop Dazure
Don’t be like the rest of them darling
Wat doe jij als je een 5 sterren review ontvangt van een klant? Stuur je dit door naar collega’s, geef je een like op het bericht of bel je de klant op om degene te bedanken voor zijn review? In deze workshop leer je hoe je signalen kunt herkennen en op welke manier je hier mee kunt omgaan. Zonder gebruik te maken van systemen, maar door alles langs de familie meetlat te leggen: ‘Wat zou je bij familie doen?’.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Rabobank
Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn – Laat zien dat je een expert bent.
Kom en blijf in contact met je (potentiële) klanten en deel waardevolle informatie met je netwerk. LinkedIn is een krachtige tool daarvoor in de gedigitaliseerde wereld. In deze korte LinkedIntraining leer je hoe je de verschillende onderdelen in je LinkedInprofiel kunt verbeteren, zodat je met je profiel kunt laten zien dat je een professional bent. Een professional met kennis van zaken, die vertrouwen uitstraalt. Je leert bovendien hoe je actief in contact kunnen komen en blijven met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door berichten te posten. Na de training kun je meteen je profiel aanpassen en het contact met je klanten versterken. Een actieve, inspirerende en leerzame training. Voor als je een extra stapje wil zetten voor je klanten.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Obvion
Durf jij er bij actief klantbeheer vol voor te gaan?
Als clientofficer kan jij van doorslaggevend belang zijn voor de klanten die bij jouw kantoor een hypotheek hebben afgesloten. Maar wat moet je dan doen? Wat is jouw rol als binnendienstmedewerk(st)er dan en hoe kun je de klant nog beter van dienst zijn? Sterker nog, hoe kun je de klanten binden aan jouw kantoor en daarmee ook bijdragen aan een hogere goodwill? Hoe zorg jij dat er een duurzame relatie met de klant ontstaat en hoe kun jij hier een waardevol onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden van maken? Ja, er zijn nog genoeg belemmeringen op dit thema, maar zeker ook kansen.  Denk aan communicatie. Communiceren is een belangrijk onderdeel van jouw vak. Hier kun jij het verschil maken en de verbinding maken met jouw klanten? Jij kunt van toegevoegde waarde zijn om de behoeften van de klant te herkennen en in jouw communicatie hierop aan te sluiten. We laten je zien hoe jij komt tot jouw aanpak, hoe jij helderheid kunt creëren naar de klant toe. Tijdens deze workshop belichten we echter graag de kansen en oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die jou helpen net die extra stap te maken en gewoon te beginnen. Met als resultaat een goed ingerichte nazorg en tevreden klanten. Doe jij mee?

Spreker: Monique Londema, Nederlandsche Planners Associatie

Deze workshop word aangeboden door Obvion

14.30 uur t/m 14.45 uur | Pauze
14.50 uur t/m 15.40 uur | Workshop ronde 4

Workshop Lloyds Bank

‘Onderhoud en nazorg doe je samen’

Wat staat er nu écht over onderhoud en nazorg in de wet? En wat moet jouw kantoor precies regelen om daaraan te voldoen? In deze workshop leer je welke juridische verplichtingen er zijn. En hoe je deze het beste kunt gebruiken in de praktijk.

Spreker: Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO

Deze workshop word aangeboden door Lloyds BankWorkshop ABN AMRO
Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer?

Het afgelopen jaar zijn veel kantoren aan de slag gegaan met het onderwerp klantbeheer. Tijdens deze workshop kijken we naar de praktische kant van dit thema.  Hoe zorg je ervoor dat je data op orde komt, welke momenten grijp je aan om klanten te bellen en hoe pak je de communicatie aan? De volgende stap is om te kijken op welke manier je het verdienmodel kunt inrichten. Zijn klanten bereid te betalen voor continue service? Of is het verstandiger om dit per situatie te bekijken? In deze workshop bespreken we dit thema en krijg je de kans om met collega’s te discussiëren over wat voor jouw kantoor het beste werkt.

Spreker: Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie bij ABN AMRO intermediaire distributie

Deze workshop word aangeboden door ABN AMROWorkshop Guideology
‘Zó stuur je het gedrag van je klant!’
Echt waar: mensen nemen hun meeste beslissingen onbewust! Ook in financiële zaken. Geef daarom richting aan het gedrag van jouw klanten en prospects met gedragspsychologische technieken. Met de kennis en de juiste inzet daarvan maak ook jíj je actieve klantbeheer effectiever en je werk leuker. Daarom hebben we speciaal voor jou deze workshop laten ontwikkelen. Je leert in drie kwartier verschillende belangrijke technieken mét hun toepassing in jouw praktijk.

Deze workshop wordt verzorgd door gedragspsycholoog Mischa Coster en gedragsmarketeer Paul de Heer. Met hun bureau Guideology helpen zij financiële dienstverleners en adviseurs om het gedrag van klanten te begeleiden naar de beslissingen en daarop gebaseerd concreet gedrag door het gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken en strategieën uit de gedragspsychologie.

Sprekers: Paul de Heer, gedragsmarketeer & Mischa Coster, gedragspsycholoog bij Guideology

Deze workshop word aangeboden door GuideologyWorkshop Nationale Waarborg
Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!
In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Spreker: Jan Verstegen, Managing consultant bij Dialog Group

Deze workshop word aangeboden door Nationale WaarborgWorkshop Client Officer Platform
Meet de CO
I Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar. Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.

Deze workshop word aangeboden door het Client Officer PlatformWorkshop Dazure
Don’t be like the rest of them darling
Wat doe jij als je een 5 sterren review ontvangt van een klant? Stuur je dit door naar collega’s, geef je een like op het bericht of bel je de klant op om degene te bedanken voor zijn review? In deze workshop leer je hoe je signalen kunt herkennen en op welke manier je hier mee kunt omgaan. Zonder gebruik te maken van systemen, maar door alles langs de familie meetlat te leggen: ‘Wat zou je bij familie doen?’.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Rabobank
Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn – Laat zien dat je een expert bent.
Kom en blijf in contact met je (potentiële) klanten en deel waardevolle informatie met je netwerk. LinkedIn is een krachtige tool daarvoor in de gedigitaliseerde wereld. In deze korte LinkedIntraining leer je hoe je de verschillende onderdelen in je LinkedInprofiel kunt verbeteren, zodat je met je profiel kunt laten zien dat je een professional bent. Een professional met kennis van zaken, die vertrouwen uitstraalt. Je leert bovendien hoe je actief in contact kunnen komen en blijven met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door berichten te posten. Na de training kun je meteen je profiel aanpassen en het contact met je klanten versterken. Een actieve, inspirerende en leerzame training. Voor als je een extra stapje wil zetten voor je klanten.

Spreker: Zakaria Razzouki, relatiekoning bij Dazure en Tom van ’t Hof, klantgerichte productmaster bij Dazure

Deze workshop word aangeboden door DazureWorkshop Obvion
Durf jij er bij actief klantbeheer vol voor te gaan?
Als clientofficer kan jij van doorslaggevend belang zijn voor de klanten die bij jouw kantoor een hypotheek hebben afgesloten. Maar wat moet je dan doen? Wat is jouw rol als binnendienstmedewerk(st)er dan en hoe kun je de klant nog beter van dienst zijn? Sterker nog, hoe kun je de klanten binden aan jouw kantoor en daarmee ook bijdragen aan een hogere goodwill? Hoe zorg jij dat er een duurzame relatie met de klant ontstaat en hoe kun jij hier een waardevol onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden van maken? Ja, er zijn nog genoeg belemmeringen op dit thema, maar zeker ook kansen.  Denk aan communicatie. Communiceren is een belangrijk onderdeel van jouw vak. Hier kun jij het verschil maken en de verbinding maken met jouw klanten? Jij kunt van toegevoegde waarde zijn om de behoeften van de klant te herkennen en in jouw communicatie hierop aan te sluiten. We laten je zien hoe jij komt tot jouw aanpak, hoe jij helderheid kunt creëren naar de klant toe. Tijdens deze workshop belichten we echter graag de kansen en oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die jou helpen net die extra stap te maken en gewoon te beginnen. Met als resultaat een goed ingerichte nazorg en tevreden klanten. Doe jij mee?

Spreker: Monique Londema, Nederlandsche Planners Associatie

Deze workshop word aangeboden door Obvion

15.40 uur t/m 16.45 uur | Borrel