Dialog Group logo | Dialog Group

Interactieve gepersonaliseerde video’s

Hoe je interactieve gepersonaliseerde video’s structureel opneemt in je klantcontactstrategie

Webinar 13 juli 2021

Heb je er weleens over nagedacht om video structureel in te zetten binnen je klantcontactstrategie? Bijna elke organisatie zet video in om het bereik te vergroten, meer conversie te behalen en een groter customer engagement te creëren.

Video is daarom vaak onderdeel van een marketingcampagne. ‘Zonde!’, zeggen wij. Want video kun je voor veel meer doeleinden inzetten. Zeker als je bedenkt dat je video’s volledig gepersonaliseerd en interactief kunt maken. Wil je hier mee over weten? Vraag dan de recording aan van dit praktijkgerichte webinar.

Waarom is een interactieve, gepersonaliseerde video écht anders?

De kracht van interactieve, gepersonaliseerde video’s is dat je je doelgroep met één klik op de knop kunt bereiken, zonder daarbij het persoonlijke aspect te verliezen. Met gebruiksvriendelijke software en slim gebruik van data, kun je je klanten via de video persoonlijk aanspreken. En zelfs interactief data binnen de video vragen om deze realtime verderop in de video weer te gebruiken. Samen met de uitgebreide interactiemogelijkheden zorgt dit voor memorabele ervaringen. De kijker bepaalt zelf wat hij wil zien.

 

 

 

Structureel onderdeel van je klantcontactstrategie

Door alle mogelijkheden is video niet enkel een marketingmiddel, maar kun je het inzetten voor een tal van doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan je klantenservice-afdeling en digitale zelfservice. Met interactieve, gepersonaliseerde video’s kun je (potentiële) klanten helpen bij het kiezen van een product dat perfect aansluit bij hun situatie. Of het zelf doorgeven van wijzigingen. Zo vergroot je de klanttevredenheid en verlaag je het aantal binnenkomende klantvragen. Wacht dus niet langer; laat deze vorm van video structureel terugkomen in je klantcontactstrategie.

 

 

 

Bekijk de recording van het webinar

Wil jij weten hoe dit werkt, hoe het eruit ziet en hoe je dit in je eigen organisatie kunt gebruiken? Wij vertellen het je tijdens dit praktijkgerichte webinar. We geven je een blik achter de schermen in de software en laten voorbeelden en mogelijkheden zien van interactieve, gepersonaliseerde video’s. Van zowel Nederlandse als internationale gebruikers.

 

 

Dit webinar is interessant voor iedereen die:

  • Z Verantwoordelijk is voor klantcommunicatie, -contact, -beleving, innovatie en digitale transformaties.
  • ZNieuwe kanalen zoekt om de interactie met klanten te verbeteren.
  • ZZoekt naar innovatieve mogelijkheden om de conversie, adoptie of reactie te verbeteren.
  • ZHet belangrijk vindt om digitale interacties met klanten persoonlijker te maken.
  • ZWil weten hoe je interactieve, gepersonaliseerde video’s maakt en integreert met andere communicatiekanalen.

Sprekers

Michaël-Mimoso

Michaël Mimoso
Consultant

dennis-koorn

Dennis Koorn
Manager Sales & Marketing

Aanvang

15.00 uur

Taal

Nederlands

 

Duur

60 minuten