Dialog Group voegt Objectif Lune-software toe aan portfolio van oplossingen voor klantinteractie

door | Nieuws

Bunnik/Mechelen, 26 januari 2022
Dialog Group, solutions integrator op het gebied van klantinteractie, biedt vanaf nu in Nederland en in België het OL Connect-platform van Objectif Lune aan voor flexibele automatisering van klantcommunicatie.

Met OL Connect kunnen B2B en B2C bedrijven geautomatiseerd en toch persoonlijk tegen lagere kosten efficiënter met hun klanten communiceren. De schaalbare licentiestructuur maakt het mogelijk om alleen de functionaliteit af te nemen die nodig is. Met de zekerheid uit te kunnen breiden wanneer dit gewenst is.

Dialog Groep voegt Objectif Lune software toe aan haar portfolio van oplossingen voor klantinteractie

Patrick Roelandt, Managing Director Dialog Group: ‘Het uitgangspunt hierbij is digitale slagkracht, ook voor middelgrote bedrijven. Bij verschillende van onze enterprise klanten draait al Objectif Lune- technologie, waardoor is bewezen dat de technologie een belangrijke bouwsteen in onze bredere oplossingen kan zijn.’

Ian Healy | Dialog Groep

Ronald Helmerhorst: ‘Voorheen was digitaal in plaats van papier vooral vanuit de kostengedachte. Vandaag vragen de klanten zich af waarom je nog papier verstuurt.’

Ronald Helmerhorst, General Manager bij Objectif Lune Benelux: ‘Dialog Group heeft als geen ander ervaring met implementaties en een eigen team consultants. Zij investeren bovendien pro-actief in een sterk OL Competence Team. Deze ervaring, in combinatie met onze gestandaardiseerde oplossingen, maken de installatie en configuratie van enterprise oplossingen mogelijk voor middelgrote bedrijven zonder enterprise implementatiebudget.

Voorheen was digitaal in plaats van papier vooral vanuit de kostengedachte. Vandaag vragen de klanten zich af waarom je nog papier verstuurt. De klanten van onze klanten eisen interactieve communicatie op hun smart device, aldus Ronald Helmerhorst.’

Philippe Van Nieuwenborgh

Over Dialog Group en Objectif Lune

Dialog Group

Dialog Group is al sinds 1992 actief in de Benelux-markt met projecten, oplossingen en diensten op het gebied van klantinteractie. Zij heeft tientallen klanten in de enterprise en mkb-markt, onder andere in de financiële-, telco- en nutssector, veelal gebaseerd op een combinatie van sterke standaard software. Dialog Group treedt op als Solution Integrator om een oplossing te bieden die perfect past bij de businessdoelstellingen van de klant en die is geïntegreerd in de backoffice. Dialog Group heeft een sterke kennis en visie op klantinteractie opgebouwd en onderscheidt zich in de markt door flexibiliteit en veranderkracht.

Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Groep

Over Objectif Lune

Opgericht in 1993, heeft Objectif Lune nu wereldwijd meer dan 20.000 klanten, die allemaal de communicatie met hun klanten naar het volgende niveau brengen in het digitale tijdperk. Er is lokale technische ondersteuning over de hele wereld en er zijn drie R&D faciliteiten in Canada, Nederland en Australië. Alle OL-producten en oplossingen zijn ontworpen om op een snelle en effectieve manier eenvoudig weer controle te krijgen over alle vormen van communicatie met de klant en gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten. Met open en flexibele technologie op een manier die onafhankelijk is van de IT-omgeving en volledig is geautomatiseerd. Zonder ingrijpende wijzigingen van uw bestaande systemen zijn er mogelijkheden om de klantrelatie-, content management, financiële- en andere zakelijke systemen te verbeteren.

RELEVANTE ARTIKELEN

Digitale toegankelijkheid gaat verder dan een pdf

Een persoon met een auditieve beperking wordt nooit een tevreden klant als de enige manier om met jouw organisatie te communiceren via de telefoon is. Terwijl een persoon met een visuele beperking geen informatie wil ontvangen via een video. Maar ook een persoon zonder een beperking kan tegen problemen aanlopen in contact met jouw organisatie….

Klantvriendelijk incasseren: focus op deze drie pijlers

Steeds meer instellingen, bedrijven en incassobureaus kijken kritischer naar hun betaal- en incassoprocessen. Misschien ben jij daar op dit moment ook wel mee bezig. In dit artikel lees hoe je betalingen en incasso’s klantvriendelijker, persoonlijker en geautomatiseerd kunt maken, tegen lagere operationele kosten.

Share This