Dialog Group logo | Dialog Group

PERSBERICHT: Dialog Group neemt Eerstestap.nl over, specialist in smartbot-oplossingen, conversational design en video content

jun 30, 2022 | Nieuws

BUNNIK  – Dialog Group, solutions integrator op het gebied van klantinteractie, neemt branchegenoot Eerstestap.nl over. Eerstestap.nl ontwikkelt digitale collega’s, procesgedreven chatbots en levert robotic process automation (RPA) diensten, met name voor de financiële dienstverlening, het notariaat en de zorg.

 

Patrick Roelandt, Managing Director Dialog Group: ‘’De markt voor conversational intelligence en digitale collega’s groeit sterk en wordt extra gestimuleerd door schaarste aan personeel bij onze klanten. Dialog Group leverde al conversational oplossingen en ziet de toevoeging van Eerstestap.nl aan Dialog Group als een belangrijke stap.’’

Meer focus op conversational intelligence en design

Roelandt vervolgt: ‘’Eerstestap.nl heeft bewezen eigen technologie met het ISO27001- en NEN 7510 gecertificeerde Flowcore-platform. Dit maakt het voor ons mogelijk om intelligentie, regie en digitale collega’s toe te voegen aan onze oplossingen voor klantinteractie. Daarnaast heeft Eerstestap.nl kennis en kunde op het gebied van conversational intelligence en -design.’’

We gebruiken deels dezelfde technologie, wat samenwerken gemakkelijker maakt. Ook is Eerstestap.nl een goede aanvulling op het gebied van onze interactieve video-oplossingen. Ze hebben namelijk een track record in het leveren van content voor meer dan 800 video’s.

We verwachten samen, naast operationele synergie, een versnelling aan te brengen in onze gezamenlijke groei door elkaars klantenkring te verrijken. En niet onbelangrijk, we hebben dezelfde kijk op zakendoen: de mens staat altijd voorop.”

Direct een goede klik tussen beide partijen

Jan Verstegen, mede-oprichter van Eerstestap.nl: “Vanaf het eerste moment was er een klik met het management van Dialog Group. Wij zochten naar een sterke, wendbare partij in ons vakgebied die ons kon helpen een groeiversnelling te realiseren. De ambitie die wij hebben met onze eigen technologie en de oplossingen die wij bieden aan onze klanten en de markt, is groter dan we zelfstandig konden realiseren. Daarmee is deze stap voor ons volkomen logisch. Bovendien kunnen we onze bestaande klanten direct een veel bredere dienstverlening en productportfolio bieden op het gebied van klantinteractie en digitale selfservice.’’

Vertrouwde gezichten blijven aan boord

Voor bestaande klanten van Eerstestap.nl verandert er niets, behalve de naam: alle vertrouwde gezichten blijven aan boord. Alle klanten en leveranciers worden persoonlijk bezocht om de maximale continuïteit te waarborgen. Na de samenvoeging ontstaat een bedrijf van ruim 80 medewerkers, met drie vestigingen in Nederland (Bunnik), België (Mechelen) en Duitsland (Marburg). 

Over Dialog Group

Dialog Group levert al sinds 1992 oplossingen en diensten op het gebied van klantinteractie . Dialog Group ondersteunt grote en middelgrote organisaties in onder andere de financiële-, telco- en nutssector door oplossingen te bieden die passen bij de businessdoelstellingen van de klant. Als solutions integrator+ gebruikt Dialog Group een portfolio van standaardsoftware om oplossingen te leveren voor integratie met de backoffice. Dialog Group heeft een sterke visie op klantinteractie en onderscheidt zich in de markt door lokale support, flexibiliteit en focus op veranderkracht. Dialog Group is sterk groeiend en naast de Benelux ook actief in de DACH-regio.

www.dialoggroup.eu

Over Eerstestap.nl

Eerstestap.nl kent de financiële markt door en door en heeft expertise opgebouwd rond digitaal klantgedrag. Eerstestap.nl helpt klantorganisaties al meer dan 10 jaar om hun klantprocessen te vernieuwen en optimaliseren door te digitaliseren. Het gaat hierbij om advieskantoren, banken, verzekeraars, pensioenaanbieders en adviesketens. Wij zorgen ervoor dat door gerichte digitalisatie doelstellingen gehaald worden en dat uw klant de geboden selfservice afneemt en als prettig ervaart.

www.eerstestap.nl

  Links: Jan Verstegen, Edwin Riem van Eerstestap.nl.
  Rechts: Philippe Van Nieuwenborgh, Patrick Roelandt en Rob van Barlingen van Dialog Group.  

  Dennis Koorn | Dialog Group

  Snel iemand spreken over dit persbericht?

  Neem dan contact op met Dennis Koorn

  +31 6 346 58 510
  [email protected]

  Dennis Koorn | Dialog Group

  Snel iemand spreken over het persbericht?

  Neem dan contact op met Dennis Koorn

  +31 6 346 58 510
  [email protected]

  MEER INSPIRATIE

  Customer experienceDigitale klantinteractieDigitale transformatieSelfservice
  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector _ Dialog Group
  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

  Transformeer jouw klantrelaties met Digitale Selfservice in de B2B-sector

  Leer hoe Digitale Selfservice in de B2B-sector de klanttevredenheid, efficiëntie en klantloyaliteit verhoogt door toegankelijkheid, personalisatie en controle te bieden. Ontdek praktische tips om deze waardevolle relaties te maximaliseren en de connectie met jouw klanten te versterken.

  Lees meer

  Artificial intelligenceCustomer experienceCustomer service
  geoffrey insurance | Dialog Group
  Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

  Casestudy: hoe Geoffrey Insurance de klantbetrokkenheid versterkte met gepersonaliseerde interactieve video’s

  Geoffrey Insurance, een Britse autoverzekeringsmaatschappij, versterkte klantrelaties door gepersonaliseerde interactieve video's te gebruiken. Deze video's, gebaseerd op klantinformatie, werden ingezet bij zowel aankoop als contractverlenging, wat leidde tot beter begrip van polissen en hogere klanttevredenheid. Dit succes toont de kracht van geautomatiseerde personalisatie voor effectieve klantcommunicatie.

  Lees meer

  Customer experienceDigitale klantinteractie
  video en klantbeleving | Dialog Group
  Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

  Data in video zorgt voor een 10+ klantbeleving

  Leer hoe data in gepersonaliseerde interactieve video's de klantbeleving versterkt en bedrijven in staat stelt betere resultaten en hogere klanttevredenheid te bereiken. Ontdek de impact van realtime data, waarborging van datakwaliteit en het belang van up-to-date informatie. Neem het voortouw in digitale transformatie en verbeter de klantbeleving met interactieve, gepersonaliseerde video's.

  Lees meer