Dialog Group logo | Dialog Group

Dialog Groep en Hootsuite werken samen om frictieloze klantinteractie te leveren en digitale self-service te verbeteren

door | Nieuws

Dialog Groep gaat samenwerken met Hootsuite, een toonaangevend social media management platform dat uitbreidt naar social commerce en social customer care. Het Sparkcentral by Hootsuite product van het bedrijf beheert alle berichten binnen één eenvoudig multichannel conversational engagement platform op elk messaging kanaal of sociaal netwerk om klanten te voorzien van social customer care mogelijkheden.

Met kantoren in Nederland en België levert Dialog Groep slimme oplossingen en diensten voor frictieloze klantinteractie en digitale self-service. De samenwerking tussen Dialog Groep en Hootsuite stelt bedrijven in staat om te voldoen aan de toenemende verwachtingen van de huidige mobiele, hyper-geconnecteerde klanten. De volgende fase in het eenvoudig maken van digitale interactie.

Ian Healey, Senior Product en Partner Marketing Manager bij Hootsuite, zegt over de samenwerking: “Klanten verwachten vandaag de dag een op maat gemaakte en consistente ervaring elke keer dat ze in contact komen met een merk. Hootsuite en Dialog Groep gaan geavanceerde adaptieve mogelijkheden samenbrengen om bedrijven te helpen digitaal te transformeren en klanten op nieuwe manieren te betrekken. We verwelkomen de kans om de jarenlange ervaring van elk van onze bedrijven te combineren om ondernemingen in heel Europa te helpen.”

Ian Healy | Dialog Groep

Ian Healey: ‘’Hootsuite en Dialog Groep gaan geavanceerde adaptieve mogelijkheden samenbrengen om bedrijven te helpen digitaal te transformeren.”

Uit het Digital 2021 Report van Hootsuite blijkt dat 4,5 miljard mensen sociale media gebruiken. Dat is meer dan de helft van de wereldbevolking. Gemiddeld brengen mensen bijna 2,5 uur per dag door op social en messaging platformen. Door te gaan samenwerken, stellen Hootsuite en Dialog Groep organisaties uit het bank-, verzekerings-, telecom-, nuts-, overheids- en vrijetijdsorganisaties in staat om hun klanten en andere doelgroepen effectiever te benaderen op de kanalen waar ze nu al tijd doorbrengen.

“Wij zijn verheugd om deze samenwerking met onze klanten aan te kondigen,” zegt Philippe Van Nieuwenborgh, Manager Business Development, Innovatie en Projecten, Dialog Groep: “Wij geloven sterk dat frictieloze klantinteractie en digitale self-service leiden naar betere bedrijfsresultaten. Door Sparkcentral by Hootsuite toe te voegen aan onze portfolio en te integreren in onze customer engagement hub, kunnen we merken helpen door elke interactie vanaf één plek te beheren. Bedrijven kunnen klanten ontmoeten op de kanalen waar ze zijn (bijv. WhatsApp), hen sneller van dienst zijn en volledige controle krijgen over de conversatie.”

Philippe Van Nieuwenborgh

Over Dialog Groep en Hootsuite

Dialog Groep

Dialog Groep brengt met oplossingen en diensten in enkele weken flinke verbeteringen aan bij organisaties die uitdagingen hebben op het gebied van klantcontact. Onze experts snappen de drempels die jouw klant ervaart en kunnen hier ook de technische oplossingen voor bieden, bijvoorbeeld via eenvoudige digitale selfservice­oplossingen. Klantinteractie wordt daardoor persoonlijk, zonder het proces ingewikkeld of tijdrovend te maken. Van slimme formulieren en persoonlijke, interactieve video tot aan conversational intelligence, geïntegreerd met digitale authenticatie, niets is ons te gek.

Dialog Groep werkt samen met de meest vooraanstaande innovatieve softwarebedrijven en marktleiders op het gebied van (digitale) klantcommunicatie. Hierdoor zijn we onafhankelijk en selecteren we voor onze opdrachtgevers de juiste oplossing. Altijd met dezelfde toewijding en focus op de ultieme klantbeleving.

Sparkscentral by Hootsuite | partner Dialog Groep

Hootsuite

Hootsuite is een toonaangevende wereldwijde leverancier van social media management software. Het uitgebreide platform stelt merken en organisaties in staat om duurzame relaties op te bouwen met hun publiek op sociale media, op schaal via sociale netwerken en 1:1 messaging-kanalen. Hootsuite biedt gratis Self Serve en Sales-enabled versies van het platform op maandelijkse en jaarlijkse abonnementsopties. De gratis en Self Serve oplossingen zijn direct toegankelijk vanaf de website, zodat klanten binnen enkele minuten met aan de slag kunnen. Hootsuite heeft ongeveer 200.000 Self Serve-klanten en meer dan 5.000 Sales-enabled klanten, evenals miljoenen gebruikers wereldwijd.

Ga voor meer informatie naar www.hootsuite.com

Meer leren over digitale klantinteracties?

Vraag dan gratis het online magazine aan. Boordevol verhalen, klantcases en video’s van onze klanten, partners en medewerkers.

Vraag gratis aan en start direct met lezen: